Windows 3,1 τώρα δοκιμάστε τα και τρεξτε τα στον browser σας


Κάποιοι σίγουρα αποκλείεται να τα ξεχάσουν, άλλοι πιο νέοι, ούτε που τα έχουν δει η ακούσει. Μιλάμε για την πρώτη δημοφιλή εκδοση των Windows που κυκλοφόρησε σε υπολογιστές μαζικής παραγωγής. Η έκδοση 3:1 που είχε και το πρώτο στην ουσία, υποτυπώδες γραφικό περιβάλλον, μα πάρα πολύ σπουδαιο την εποχή εκείνη.
Ο χρήστης πλέον μπορούσε να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και επιλογές με κάποια κλικ του ποντικιού του, μπορούσε να διαχειριστεί τα παράθυρα σε μέγεθος και οι συνολικές δυνατότητες ακόμα περισσότερες.
Όπως και να έχει αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι συνέβαινε στις μακρινές τεχνολογικές εποχές, κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα, μέσα από τον browser σας! (πόσο προχώρησε η τεχνολογία).
Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε την σελίδα που θα δώσουμε πιο κάτω και μέσα σε μια νέα καρτέλα του browser σας, θα βρεθείτε απέναντι σε ένα (σχεδόν) desktop των Windows, εκείνης της εποχής.
Μπορείτε να το διαχειριστείτε πλήρως. Να τρεξετε τις διαθέσιμες εφαρμογές, να παίξετε τον αξέχαστο ναρκαλιευτή. Να αλλάξετε wallpaper, να σερφάρετε στο διαδίκτυο με έναν browser άλλου στυλ και άλλων εποχών.
Να κρατήσετε σημειώσεις στο notepad η ακόμα-ακόμα και έχετε στην διάθεση σας ένα πλήρες prompt (κρατάτε πατημένο και το πλήκτρο Ctrl, ώστε να γράψετε εντολές):
To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ στο παρακάτω κουμπάκι, ώστε να βρεθείτε στην σελίδα του michaelv.orgκαι στο… αρχαίο μα κλασσικό πλέον Windows desktop:
Κάντε κλικ εδώ.
Πηγή:osarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.