R.O.G. ARES II Limited Edition μια ισχυρή κάρτα γραφικών

Η ASUS ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ARES II (ARES2-6GD5) η οποία τροφοδοτείται από δύο AMD Radeon HD 7970 GHz Edition GPUs και ενσωματώνει σύστημα υδρόψυξης για την ψύξη τους!
Οι δύο επεξεργαστές γραφικών (dual-GPU) συνεπικουρούνται από 6GB μνήμης GDDR5 (3096MB ανά πυρήνας) με το memory interface να επιδεικνύει εύρος 768-bit (2 x 384-bit).
Η συχνότητα λειτουργίας των Radeon HD 7970 GHz Edition GPUs είναι 1050MHz (1100MHz με την χρήση AMD PowerTune with Boost) ενώ η μνήμη είναι χρονισμένη στα 1650MHz (6.6Gbps ή 6.6GHz αν θέλετε).
Κάνει χρήση του PCI Express 3.0 x16 interface και η τροφοδοσία της επιτυγχάνεται - επιπλέον - μέσωτριών 8-pin PCI-E connectors (απαιτείται τουλάχιστον 850W τροφοδοτικό που να σηκώνει 42Α στην 12άρα γραμμή του, 12V). Λόγω του dual-slot συστήματος ψύξης, η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε τον χώρο για να προσφέρει 1 x single link DVI, 1 x dual link DVI, 1 x HDMI μέσω adapter και 4 x DisplayPort εξόδους!
Το υβριδικό σύστημα ψύξης, χρησιμοποιεί τόσο τον αέρα, όσο και υγρό για να ψύξει αποτελεσματικά τόσο τους δύο επεξεργαστές γραφικών, όσο και την περιοχή του συστήματος τροφοδοσίας ή τα τσιπ της μνήμης. Αποτελείται από ένα watercooling kit κλειστού κυκλώματος που το ψυγείο του ψύχουν δύο ανεμιστήρες120mm, ενώ η κάρτα γραφικών είναι επιπλέον εξοπλισμένη και με ανεμιστήρα 80mm (στο κυρίως σώμα της ψύκτρας) που αναλαμβάνει κυρίως την ψύξη του συστήματος τροφοδοσίας και των τσιπ της μνήμης.
Όσο αφορά στο σύστημα τροφοδοσίας ASUS DIGI+, είναι ένα 20-phase Super Alloy Power design με heavy duty πυκνωτές, υψηλής ποιότητας chokes και MOSFETs που μπορούν να αντέξουν σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες παρέχοντας την απαραίτητη σταθερότητα για την λειτουργία της ARES II.
Πηγή:ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.