"Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X" και από τον υπολογιστή Mac!

Μια ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία έρχεται από το TextBooks και τους δημιουργούς των διαδραστικών εγχειριδίων της σειράς "Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X". Τώρα μπορείτε να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά διαδραστικά εγχειρίδια του TextBooks "Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Mountain Lion" "Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X Lion", μέσω διαδικτύου απευθείας από τον browser της επιλογής σας στον υπολογιστή. Για μια ακόμη φορά το Textbooks καινοτομεί και προσφέρει σε όλους τους χρήστες των υπολογιστών Mac που δεν διαθέτουν iPad, την δυνατότητα να διαβάσουν τα μοναδικά διαδραστικά εγχειρίδια και από τον υπολογιστή τους.
Οι online εκδόσεις των εγχειρίδιων προσφέρουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με τις αντίστοιχες εκδόσεις μας για το iPad και παραπλήσια λειτουργικότητα.
Δημιουργώντας τις online εκδόσεις, οι δημιουργοί προσπάθησαν να διατηρήσουν την ίδια φιλοσοφία στην παρουσίαση του περιεχομένου, προσφέροντας στους χρήστες την ίδια ποιοτική εμπειρία που γνώρισαν με τις εκδόσεις για το iPad.

Τι θα βρείτε στις online εκδόσεις;
Στις διαδικτυακές εκδόσεις των εγχειρίδιων, θα βρείτε κοινά χαρακτηριστικά με τις εκδόσεις για το iPad και ειδικότερα:

  • Το ίδιο πλούσιο περιεχόμενο των εγχειρίδιων λέξη προς λέξη,
  • Το ίδιο διαδραστικό περιεχόμενο με εικόνες και βίντεο,
  • Εύκολη αναζήτηση
  • Περιεχόμενα
Επιπλέον στις διαδικτυακές εκδόσεις, θα βρείτε επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως:
  • Κάθε ενότητα σε μία σελίδα,
  • Εύκολη πλοήγηση από μια ενότητα σε μια άλλη,
  • Μεταφορά στην αρχή μιας ενότητας με ένα κλικ,
  • Πρόσβαση από οποιοδήποτε λειτουργικό και οποιονδήποτε browser (Safari, Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer).
Πως θα αποκτήσετε πρόσβαση στο online περιεχόμενο;
Για τις διαδικτυακές εκδόσεις των βιβλίων μας, επιλέξαμε να υιοθετήσουμε το συνδρομητικό μοντέλο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση αρκεί να πλοηγηθείτε στην σχετική μας σελίδα και να επιλέξετε το εγχειρίδιο ή το πακέτο (Full Pack) που επιθυμείτε και στην συνέχεια να προχωρήσετε στην απαραίτητη εγγραφή και πληρωμή της σχετικής συνδρομής. Με το συνδρομητικό μοντέλο έχετε την δυνατότητα να:
  • επιλέξετε το επιθυμητό εγχειρίδιο ή το πακέτο πρόσβασης σε όλα τα εγχειρίδια της σειράς,
  • πληρώσετε συνδρομή για ένα χρόνο πρόσβασης. Μετά το τέλος του ενός χρόνου από την ημερομηνία πληρωμής, θα πρέπει να ανανεώσετε την συνδρομή σας για να διατηρήσετε την πρόσβαση στο περιεχόμενο των βιβλίων (σημ. η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα εκτός κι αν απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε κάθε χρόνο να επιλέγετε το εγχειρίδιο που σας εξυπηρετεί, σε οικονομική τιμή,
  • επιλέξετε ένα πακέτο της σειράς εγχειρίδιων π.χ. της σειράς "Το πλήρες εγχειρίδιο του OS X", όπου για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε ενεργή την συνδρομή σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εγχειρίδια της σειράς που είναι διαθέσιμα ή θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δικτυακές εκδόσεις των εγχειριδίων του TextBooks θα βρείτε στην σχετική σελίδα, από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για την υπηρεσία και τις τιμές των πακέτων συνδρομής. Πλοηγηθείτε στην σελίδα του TextBooks Online, για να εγγραφείτε και να γνωρίσετε τα δικτυακά εγχειρίδια!


Πηγή:maclife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.