Θέλουν GTA V να κυκλοφορήσει σε PC.


Ως γνωστόν, το πέμπτο παιχνίδι της σειράς GTA θα κυκλοφορήσει μόνο σε PlayStation 3 και Xbox 360. Αλλά οι PC gamers είναι επίμονοι και ξέρουν ότι με ένα καλό on–line petition γίνονται θαύματα…
Στην έκκλησή τους προς τη Rockstar οι δημιουργοί της αίτησης αναφέρουν:«Παρακαλούμε να κυκλοφορήσει το GTA V για PC. Τα παιχνίδια της σειράς είναι κομμάτι της ζωής τόσων πολλών. Είναι κρίμα να μη δούμε το τελευταίο κομμάτι της σειράς να μην κυκλοφορεί στην πιο ισχυρή πλατφόρμα παιχνιδιού. Τα mods είναι σημαντικό κομμάτι του PC gaming. Ένα GTA με mods έχει τα πιο τρελά και διασκεδαστικά πράγματα για να κάνεις. Ελπίζουμε να το ξανασκεφτείτε και να βγάλετε το GTA V σε PC, θα κάνετε πολύ κόσμο ευτυχισμένο!».
Σίγουρα, δεν είναι το πιο επεξηγηματικό και αναλυτικό κείμενο, αλλά έχει συγκεντρώσει πάνω από τις 100.000 υπογραφές που είχαν ως στόχοι οι δημιουργοί του. Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή της Rockstar, η οποία δεν έχει πρόβλημα να κάνει αλλαγές στα σχέδιά της και να συμπεριλάβει κι άλλες πλατφόρμες στο development (π.χ., το L.A. Noire μπορεί να άργησε αλλά βγήκε και σε PC, όπως και το GTA IV). 

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.