Νέα βελτιωμένη εμφάνισει το Yahoo mail 40% ποιο γρήγορο!

Το Yahoo mail έχει βελτιώσει την εμφάνιση του και τον σχεδιασμός του. Αυτό ανακοινώθηκε από την Marissa Mayer, Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012.Ο επανασχεδιασμός του Yahoo mail είναι ποιο απλός και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo, τον Ιούλιο του 2012 είχε πάρει αυτή την σημαντική απόφαση.
Η νέα έκδοση έχει επικεντρωθεί στην απλότητα σε όλες τις σημαντικές λειτουργίες του, όπως τη σύνθεση, την ανάγνωση και την απάντηση.Επίσης τρεις εκδόσεις της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το iPhone, Android και Windows 8 των οποίων η εφαρμογή Android είναι μια ενημερωμένη έκδοση, ενώ τα άλλα δύο είναι καινούργιες εκδόσεις.

Σύμφωνα με την Marissa Mayer, το email ήταν το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι κάνουν check-in το πρωί και το τελευταίο πράγμα πριν πάτε για ύπνο. Ως εκ τούτου οι τρέχουσες αλλαγές θα κάνει το inbox των χρηστών πιο διαισθητικό και εύκολο στην πλοήγηση. Θα είναι σε θέση να συνδεθείτε γρήγορα, διαβάζετε και να απαντάτε μηνύματα γρήγορα με λιγότερες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο pages.Vivek Sharma, General Manger, το Yahoo Mail και Messenger είπε ότι το νέο χαρακτηριστικό ήταν 40 τοις εκατό πιο γρήγορα για έναν χρήστη για να πάει από την σύνδεση στο inbox και 15 τοις εκατό γρηγορότερα κατά τη σύνταξη μηνυμάτων.

 Η νέα έκδοση θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, και για τους χρήστες κινητών, θα βοηθήσει σημαντικά στη μείωση χρήσης της μπαταρίας. Σύμφωνα με Vivek Sharma, αυτό ήταν μόνο η αρχή και υπήρχαν πολλά άλλα χαρακτηριστικά ακόμα να έρθει. Marissa Mayer ο οποίος ήρθε από το Google προσπαθεί να φέρει πίσω το Yahoo mail μια σταθερή εμφάνιση και αίσθηση.Πλέον το Yahoo έχει περισσότερους από 110 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.