Hackers σφάγιασαν αθώους περαστικούς στο World of Warcraft


Πρωτοφανές φονικό σημειώθηκε τον μήνα που πέρασε στο World of Warcraft. Πανούργοι hackers βρήκαν ένα παραθυράκι και αξιοποίησαν αυτό που λέγεται ‘Kill Hack’, για να σφαγιάσουν αθώους περαστικούς μέσα στις μεγάλες πόλεις του Azeroth. Ντυμένοι στα λευκά, οι χαρακτήρες (μόλις 1ου Level!) σκότωσαν με το hack τον έναν μετά τον άλλον περαστικό, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Δεν ήταν κάποια μάχη, δεν χρησιμοποίησαν spells και επιθέσεις: απλά ό,τι κοιτούσε ο hacker… έπεφτε νεκρό. Οι περαστικοί, επανέρχονταν στο σημείο για να αναστηθούν… μόνο για να ξανασκοτωθούν. Το αποτέλεσμα; Μετά από λίγα λεπτά, άπειροι σκελετοί γέμιζαν το έδαφος. Το βίντεο και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. 


Τι είπαν οι hackers; "Δεν κάναμε κάποια μόνιμη ζημιά, δεν σπάσαμε την οικονομία δίνοντας 20.000.000 χρυσό σε όλους όπως κάνουν οι κινέζικες εταιρείες που πωλούν χρυσό και ελέγχουν το παιχνίδι. Σε μερικούς άρεσε η ιδέα, το βρήκαν αστείο να δουν το βίντεο μετά, σε άλλους δεν άρεσε. Όσοι δεν το βρήκαν αστείο θα πρέπει να κατηγορήσουν τη Blizzard που δεν έφτιαξε το κενό ασφαλείας γρηγορότερα (τους πήρε τέσσερις ώρες να το φτιάξουν, είναι θλιβερό)."
 Όντως, δεν έγινε κάποια φοβερή ζημιά, ούτε πρέπει να ενοχληθήκαν οι παίκτες ιδιαίτερα (απλά έφυγαν από τη ζώνη και έκαναν κάτι άλλο για λίγα λεπτά). Η Blizzard άργησε λιγάκι να ανταποκριθεί, αλλά ακόμα και ένα hotfix δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί στο τεράστιο δίκτυο των WoW servers. Με ανακοίνωσή τους δεσμεύτηκαν ότι θα γίνει έρευνα για το συμβάν… φανταζόμαστε ότι οι hackers (αν βρεθούν) θα μπλέξουν πολύ, πολύ άσχημα…

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.