H RTM έκδοση του MS Office 2013


Η RTM έκδοση του Microsoft Office 2013 είναι έτοιμη για να διατεθεί στους business partners της εταιρείας και τους κατασκευαστές υπολογιστών. Η διάθεσή της στο κοινό πάντως δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Το νέο Office βρίσκεται στην έκδοση RTM(Release to Manufacturing) κάτι που σημαίνει ότι επί της ουσίας, είναι… μισό βήμα πριν οριστικοποιηθεί η τελική, εμπορική έκδοση που θα διατεθεί στους χρήστες, κάτι που θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Το νέο MS Office, σηματοδοτεί και μία μεγάλη αλλαγή ως προς τα προσφερόμενα πακέτα, αφού είναι η πρώτη φορά που θα διατίθεται και σαν συνδρομητική υπηρεσία, με κόστος από 99,95 δολάρια το χρόνο.

Βεβαίως διατίθενται και πακέτα της σουίτας, όπως τα γνωρίζαμε και στο παρελθόν με τις τιμές να ξεκινούν από τα 139,99 δολάρια.

Δείτε τα πακέτα, τα προγράμματα που περιλαμβάνουν και το κόστος τους, εδώ.

Η Microsoft, έχει προβλέψει και τη δωρεάν αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Office, για όσους αγοράσουν την τρέχουσα έκδοση 2010, αφού από τις 19 Οκτωβρίου, όσοι αποκτήσουν το 2010, θα μπορούν να αναβαθμίσουν στο 2013 μόλις διατεθεί στην αγορά.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.