Το Google Nexus 7 έρχεται στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου, στα €269


Η WestΝet Distribution, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της, εξασφάλισε την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα του 7ιντσου tablet της Google, Nexus 7, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Asus.

Το Google Nexus 7 διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.1 και επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 T30L Quad-core, μέσα από μια οθόνη HD 7 ιντσών LED, τεχνολογίας IPS, ανοίγει ένα νέο, γρήγορο και υψηλής ευκρίνειας "παράθυρο" στη ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε 600.000 εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ διαθέτει σύστημα GPS.

Ταυτόχρονα, ο δυνατός και γρήγορος επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών GeForce 12-core, το ενσωματωμένο 3D stereo, η multitouch οθόνη αφής 10 σημείων και η αυτόματη αλλαγή σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη, κάνουν το Nexus 7 την ιδανική επιλογή για παιχνίδι.

Επίσης, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για πλοήγηση στο Internet προσφέροντας και όλες τις αγαπημένες εφαρμογές της Google,  Gmail, Chrome, Google+ και YouTube καιGoogle maps. Τέλος, η εμπρόσθια κάμερα 1,2 MP δίνει τη δυνατότητα για φωτογραφίες, βίντεο και βιντεοκλήσεις, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις τη μουσική σου για να την έχεις παντού μαζί σου.

Με βάρος 340γρ, διαστάσεις 198,5x120x10,45mm, μπαταρία με χρόνο αναμονής 300 ώρες και 9,5 ώρες διάρκεια σε χρήση (8 ώρες βίντεο HD, 10 ώρες πλοήγησης στο internet και 10 ώρες ανάγνωσης), οθόνη scratch-resistant Corning Fit Glass,  και μνήμη 16GB το Nexus 7, είναι πραγματικά ένας "δρομέας μεγάλων αποστάσεων", κατάλληλο για κάθε στιγμή.

Πηγή:e-pcmag.gr

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου δεν ξέρω ποιες είναι οι πηγές σου, πάντως εγώ έχω τη συγκεκριμένη ταμπλέτα στα χέρια μου εδώ και ένα μήνα.Την αγόρασα από e-shop.Με την ευκαιρία να σε συγχαρώ για τα όμορφα και ενδιαφέροντα αρθρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ να σαι καλά.Την πηγή την αναφέρω πάντα στο τέλος κάθε ανάρτησης(αν δεν είναι δικιά μας)ναι σε αυτό που λες έχεις δίκιο σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.