Oracle Exalogic Elastic Cloud 2.0


To λογισμικό Exalogic Elastic Cloud 2.0 ανήκει στην οικογένεια Oracle Engineered Systems και είναι βελτιστοποιημένο για την εκτέλεση επιχειρηματικών εφαρμογών. Παρέχει λειτουργίες που βοηθούν τους πελάτες να μειώσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα, να εξαλείψουν τον επιχειρηματικό κίνδυνο και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες στην αγορά

Η Oracle ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του λογισμικού Exalogic Elastic Cloud 2.0. Πελάτες σε 43 χώρες, από 22 κλάδους, έχουν ήδη υιοθετήσει το Oracle Exalogic, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο προϊόν της οικογένειας Oracle Engineered Systems. Έως σήμερα, το 40% της ανάπτυξης του Oracle Exalogic προέρχεται από πελάτες που έχουν επιλέξει το Exalogic έναντι ανταγωνιστικών λύσεων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων mainframe.

Η απόδοση των συστημάτων Oracle Exalogic είναι κατά πολύ καλύτερη σε σχέση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες:
Εξαλείφει τους κινδύνους της υλοποίησης εφαρμογών και middleware, χάρη στην αυτοματοποιημένη, με ένα κλικ, υλοποίηση πολύπλοκων και πολυεπίπεδων επιχειρηματικών εφαρμογών.
Εξασφαλίζει απόδοση βελτιωμένη κατά 10x για τις Oracle Applications, για εφαρμογές βασισμένες στη Java και για άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές
Βελτιώνει έως και κατά 6x την ταχύτητα παροχής (provisioning) εφαρμογών, βοηθώντας έτσι τους πελάτες να ανταποκρίνονται γρηγορότερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.
Δομημένο πάνω σε προτυποποιημένες τεχνολογίες του κλάδου που βασίζονται σε ανοικτά πρότυπα, το Oracle Exalogic:
Υποστηρίζει την εικονικοποίηση (virtualization) για τις κρίσιμης σημασίας επιχειρηματικές εφαρμογές, με απόδοση σχεδόν εφάμιλλη με την περίπτωση εκτέλεσης σε πραγματικούς servers, χάρη στην ενοποίηση με το Oracle VM.
Παρέχει υψηλής ταχύτητας διασύνδεση (I/O) επικοινωνιών, το Oracle Exabus, που αποτελεί τη βάση για την εξαιρετική απόδοση, την αξιοπιστία και την επεκτασιμότητα του Oracle Exalogic και συνδέει όλα τα συστατικά στοιχεία του συστήματος Oracle Exalogic μεταξύ τους.
Εξασφαλίζει πραγματική προσαρμοστικότητα σε επίπεδο εφαρμογών, χάρη στην ενοποιημένη διαχείριση όλων των πόρων – “από εφαρμογές έως δίσκους” – με το Oracle Enterprise Manager 12c.
Υποστηρίζει την ενοποίηση πολλαπλών εφαρμογών στο ίδιο σύστημα με τη μορφή ιδιωτικού cloud, ενώ παράλληλα εξαλείφει τους κινδύνους ασφάλειας χάρη στην πλήρη απομόνωση των εφαρμογών.
Ενοποιεί το Oracle Traffic Director, έναν ενσωματωμένο ελεγκτή παροχής δεδομένων στις εφαρμογές (Application Delivery Controller), για την ασφαλή διαχείριση και δρομολόγηση μεγάλων όγκων διακινούμενων δεδομένων μεταξύ των εφαρμογών, με υψηλή απόδοση.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.