FarmVille 2


Zynga ανακοίνωσε το λανσάρισμα του FarmVille 2, την επόμενη γενιά του δημοφιλούς farming game στο Facebook, το οποίο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Το FarmVille 2 προσφέρει νέες εμπειρίες, πλούσιους χαρακτήρες και νέα socialχαρακτηριστικά που κάνουν πιο ζωντανότ ο παιχνίδι με τους φίλους, σημείωσε μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος παιχνιδιών της εταιρείας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της Zynga που κατασκευάστηκε εξολοκλήρου σε 3D και επιτρέπει στους παίκτες όχι μόνο να καλλιεργήσουν και να συλλέξουν καρπούς, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τους καρπούς για άλλες ενέργειες, όπως να ταϊσουν τα κοτόπουλα της φάρμας ή να φτιάξουν και να ψήσουν εδέσματα, τα οποία μπορούν να πουλήσουν κατόπιν στην αγορά.
 
Επίσης, το φύτεμα και η συλλογή των καρπών είναι πλέον ευκολότερη, αφού (επιτέλους!) αυτά μπορούν να γίνουν μονομιάς, επιλέγοντας όλη την περιοχή των καλλιεργειών και όχι τμηματικά όπως πριν.

Το FarmVille 2 είναι ήδη διαθέσιμο και εάν θέλετε να το δοκιμάσετε και να το ανακαλύψετε, απλώς εγκαταστήστε το στο προφίλ σας στο Facebook.

Καλή σοδειά!

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.