Μπλακ άουτ στο Twitter

Το δεύτερο εκτεταμένο «μπλακ άουτ» σε διάστημα μόλις πέντε εβδομάδων υπέστη το Twitter την Πέμπτη, γεγονός που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τη φήμη και την αξιοπιστία του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το Twitter περίπου στις 18:50 ώρα Ελλάδος και επανήλθε λίγο μετά τις 20:00. Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι χρήστες λάμβαναν ένα μάλλον περίεργο μήνυμα από τη σελίδα της υπηρεσίας:

Twitter is currently down for <%= reason %> We expect to be back in <%= deadline %>

«Οι χρήστες ίσως αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πρόσβασή του στο Twitter. Οι μηχανικοί μας προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα» έγραψε το ιστολόγιο της εταιρείας στις 19:30.

Στις 21 Ιουνίου το Twitter τέθηκε εκτός λειτουργίας για ώρες. Η επανάληψη του προβλήματος εγείρει ερωτήματα για τη σταθερότητα της υπηρεσίας, αν και η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει αναβαθμίσει σημαντικά τις υποδομές της.

Τον περασμένο μήνα το Twitter διέθετε 140 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, οι οποίοι έστελναν 400 εκατομμύρια «τιτιβίσματα» την ημέρα. Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν αύριο, Παρασκευή, στο Λονδίνο.


Πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.