Safari 6 πιο γρήγορος από ποτέ!

O Safari 6 φανερά πιο γρήγορος και πιο σταθερός από τις προηγούμενες εκδόσεις του, προσφέρει στο χρήστη μία σειρά από νέες λειτουργίες που σίγουρα θα τον διευκολύνουν στην καθημερινή χρήση.

Με μία πρώτη ματιά η μεγαλύτερη διαφορά που παρατηρεί κάποιος στον νέο Safari 6 είναι η εξαφάνιση της μπάρας αναζήτησης στο πάνω αριστερό μέρος η οποία ενσωματώθηκε στην address bar στο δρόμο δηλαδή που χάραξε ο Chrome της Google.
Μία ακόμα αλλαγή που έχει ο νέος Safari 6 είναι το το iCloud tabs με το οποίο ο χρήστης μπορεί να συγχρονίσει τα tabs που έχει ανοιχτά σε άλλα OS X συστήματα για την ώρα ενώ από το φθινόπωρο με την κυκλοφορία του iOS 6 θα μπορεί να βλέπει και τα tabs που έχει ανοιχτά και στις iOS συσκευές του.

H ενσωμάτωση του Twitter και το φθινόπωρο και του Facebook  σίγουρα δίνουν ένα νέο νόημα στο Sharing ενώ η λειτουργία εναλλαγής στις ανοιχτές καρτέλες κάνει το σερφάρισμα πολύ πιο ξεκούραστο.
Eπίσης υπάρχει και η λειτουργία  Reader που την είδαμε και στις προηγούμενες εκδόσεις του browser όμως έχει παραμείνει έχοντας πλέον αποκτήσει αποκτήσει το δικό της κουμπί ακριβώς δίπλα από την νέα μπάρα του Safari 6.

Γενικότερα σε σύγκριση με τον ταχύτατο Chrome της Google, ο νέος Safari 6 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει αφού δεν υπάρχει  κάποια σημαντική διαφορά στην ταχύτητα τους.
Σίγουρα μετά από αυτή την αναβάθμιση του Safari, η Apple μπορεί να κάνει  αρκετούς χρήστες  να επιστρέψουν στον παλιό τους broswer από τους Chrome και Firefox που εδώ και πολύ καιρό τους προτιμούν οι κάτοχοι Mac υπολογιστών.


Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.