Κυκλοφόρησε το openSUSE 12.2 RC1(Κατεβάστε το!)

Το openSUSE 12.2 Release Candidate 1 είναι πλέον διαθέσιμο για download και μπορεί κανείς να το κατεβάσει από τη διεύθυνση software.opensuse.org/developer. Σε σχέση με την Beta 2 έχουν γίνει πάρα πολλές ενημερώσεις. Αναμεσά τους ο grub2 είναι πλέον στη 2.0 τελική έκδοση, το, το zypper στην έκδοση 1.7.3, το OpenJDK, στην έκδοση 1.7.0 ενώ στo ALSA έχουν γίνει πολλές μικροδιορθώσεις.

Ενημερώσεις όμως υπάρχουν και και σε πάρα πολλά πακέτα όπως τα VirtualBox, nmap, R, pango, Go, phpmyadmin, vym, aria2, GnuTLS, mariadb και jedit. Το Xorg είναι πια στην έκδοση 1.12.3 ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει και στα πακέτα του πηγαίου κώδικα.

Το KDE είναι στην τελευταία έκδοση (4.8.4), αλλά και στο GNOME έγιναν αρκετές βελτιώσεις. Ως προς τοο LibreOffice, η έκδοση του είναι η 3.5.4.6, ένα και ο Chromium αναβαθμίστηκε στην έκδοση 22.0.1190.

Εντός του Αυγούστου αναμένονται ακόμη περισσότερες διορθώσεις bugs και υπολογίζεται ότι η RC2 θα είναι διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου. H τελική έκδοση από την άλλη, έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου.


Πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.