Νέα συσκευή από την HTC;

Μια συσκευή της HTC, αγνώστων στοιχείων, αλλά με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προστέθηκε στην ιστοσελίδα μετρήσεων επιδόσεων κινητών συσκευών, GLBenchmark.

Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τηλέφωνο ή tablet (ίσως να είναι και το φημολογούμενο επερχόμενο tablet της εταιρίας) αλλά μέσω των μετρήσεων που δημοσιεύονται στο GLBenchmark αποκαλύφθηκαν κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Με κωδικό όνομα DLX και αριθμό μοντέλου HTC6435 ίσως να είναι ο διάδοχος του HTC Rezound (HTC 6425). 

Θα διαθέτει Full HD οθόνη με ανάλυση 1794x1080, πράγμα που σημαίνει πως θα υπάρχει χώρος για software πλήκτρα, ακόμα μια πρωτιά για την HTC.

Ο επεξεργαστής του θα είναι χρονισμένος στα 1.5GHz, αγνώστων λοιπών στοιχείων αν και πιθανότατα δεν θα είναι ο Snapdragon S4 που χρησιμοποιεί το HTC One X. 

Αυτό γιατί στις αντίστοιχες δοκιμές ο επεξεργαστής της νέας συσκευής είναι φανερά ανώτερος του One X αποδίδοντας παραπάνω από 100FPS στην αναπαραγωγή 720p video, με τις υπόλοιπες μετρήσεις να κυμαίνονται στα ίδια, θεαματικά πλαίσια. 



Η ιστοσελίδα εμφανίζει ως λειτουργικό της νέας συσκευής το Android 4.0.4 αν και είναι σχεδόν σίγουρο πως με την κυκλοφορία της θα έχει την επόμενη έκδοση Android 4.1 Jelly Bean.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αμερικάνικη αγορά, στο δίκτυο της Verizon και εφόσον οι φήμες επιβεβαιωθούν, με τέτοια χαρακτηριστικά θα θέλαμε πολύ να το δούμε και στην Ευρώπη.

Τον προηγούμενο μήνα άλλωστε η ταϊβανέζικη εταιρία είχε ανακοινώσει πως θα σταματήσει το σχεδιασμό και την παραγωγή low-end τηλεφώνων προκειμένου να προστατεύσει την εικόνα της και να επικεντρωθεί στην ποιότητα των συσκευών της.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.