Νέοι υπολογιστές Dell με πρωτοποριακή τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις και αισθητική


Η Dell παρουσίασε τις ανανεωμένες προϊοντικές οικογένειες φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, για καταναλωτές και επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους έλληνες δημοσιογράφους.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν τα καινούργια προϊόντα της Dell γιακαταναλωτές και επιχειρήσεις, που ανανεώνουν τις προσφορές της εταιρίας στις βασικές προϊοντικές της γραμμές για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

"Οι καταναλωτές και οι εταιρίες έχουν αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή τους μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων Dell, για να τους προσφέρουν ακριβώς τα χαρακτηριστικά, τηνποιότητα και την υποστήριξη που αναζητούν, ώστε να είναι ακόμα πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί", ανέφερε o Σπύρος ΠαπαδάτοςMarketing Manager της Dell, συνεχίζοντας "Η επέκταση της προϊοντικής μας γκάμας που παρουσιάζουμε σήμερα, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην ελληνική αγορά και την προσπάθειά μας να παρέχουμε συνεχώς στους καταναλωτές καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά".

Συγκεκριμένα, τα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται στις παρακάτω οικογένειες:

Dell Inspiron
Περιλαμβάνει επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές με οθόνες 14, 15 και 17 ιντσών, που απευθύνονται σε καταναλωτές με βασικές υπολογιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής. Ενσωματώνουν οθόνες υψηλής ευκρίνειας, προηγμένα συστήματα ήχου και  πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας. Στην οικογένεια προστίθεται και το πρώτο Inspiron Ultrabook της εταιρίας, το Dell14z στις 14 ίντσες με DVD-RW και κατασκευή από αλουμίνιο.

Dell XPS
Η οικογένεια Dell XPS απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν την επιτομή τωνεπιδόσεων και της σχεδίασης, ενώ περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιτραπέζιων, all-in-one και φορητών υπολογιστών. Ξεχωρίζει το Dell XPS13, το νέο εντυπωσιακό Ultrabook13,3 ιντσών της Dell, που συνδυάζει εντυπωσιακή αισθητική, προηγμένη σχεδίαση με κατασκευή που περιλαμβάνει συνδυασμό ανθρακονημάτων και αλουμινίου, καθώς και αυτονομία ολόκληρης ημέρας.

Dell Alienware
H οικογένεια της Dell για gaming υψηλών απαιτήσεων με ισχυρούς επεξεργαστές, τις πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών είναι έτοιμα να μεταφέρουν την εμπειρία του παιχνιδιού σε ανώτερο επίπεδο. Περιλαμβάνονται φορητοίυπολογιστές με οθόνες 14, 17 & 18 ιντσών και τα εντυπωσιακά desktop PC, Alienware Aurora και Alienware X51, το τελευταίο με compact διαστάσεις κονσόλας!

Dell Vostro
Η οικογένεια Dell Vostro έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβάνοντας μοντέλα φορητών και desktop PCs.
Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Vostro, είναι σχεδιασμένοι για τους επαγγελματίες που αναζητούν ισχύ, φορητότητα και αξιοπιστία και προσφέρονται σε τρία κομψά μεγέθη και τρία διαφορετικά χρώματα. Περιλαμβάνονται μοντέλα με μέγεθος οθόνης από 13 έως 15 ίντσες και μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού.

Dell OptiPlex
Για σύνθετα εταιρικά περιβάλλοντα και χρήστες με ιδιαίτερες επιχειρηματικέςαπαιτήσεις, η Dell παρέχει την οικογένεια επιτραπέζιων υπολογιστών OptiPlex, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα αναβάθμισης, ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες επιχειρήσεων κάθε κλίμακας.  Στην οικογένεια ανήκουν τα νέα επιτραπέζια συστήματα OptiPlex 9010, 7010 και 3010, όπως και το 9010 All-in-one.

Dell Latitude
Η οικογένεια Dell Ε-family Latitude, που πρόσφατα ανανεώθηκε με νέα μοντέλα, παρέχει λύσεις φορητών υπολογιστών για υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις. Με οθόνες από 10,1 έως 15,6 ίντσες και ανθεκτικό σχεδιασμό, οι φορητοί υπολογιστές Dell Latitude χαρακτηρίζονται από υψηλή αποδοτικότητα και αξιοπιστία, ώστε να παρέχουν έναν πλήρως συμβατό υπολογιστή εργασίας, κάθε στιγμή, οπουδήποτε.

Dell Precision
κορυφαία σειρά επαγγελματικών λύσεων της Dell, που περιλαμβάνει επιτραπέζιουςΗ/Υ και φορητούς υπολογιστές με κορυφαίες επιδόσεις, ικανές να καλύψουν τις πλέον απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες, ενώ έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους κατασκευαστές λογισμικού σε τομείς εφαρμογών όπως η μηχανολογική σχεδίαση, η παραγωγή περιεχομένου πολυμέσων και οι εφαρμογές οικονομικής ανάλυσης και μοντελοποίησης. Η νεότερη προσθήκη στη σειρά είναι ο επιτραπέζιος Η/Υ εισαγωγικού επιπέδου Dell Precision T1650, που παρέχει εντυπωσιακές επιδόσεις με λογικό κόστος.

Κορυφαία Υποστήριξη Dell
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell μια από τις δύο εγγυήσεις τεχνικής υποστήριξης: εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day με απόκριση την επόμενη ημέρα στο χώρο του πελάτη (3 χρόνια για τα Dell Vostro) ή εγγύηση 2 ετών Dell Collect and Return με παραλαβή - παράδοση του επισκευασμένου συστήματος από την Dell επίσης από το χώρο του πελάτη.
Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις  μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στη χώρα μας, από ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων & αλυσίδων καταστημάτων πώλησης ειδών πληροφορικής και καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και συνεργάτες της Dell σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.