Google Chrome download! (Στα ελληνικά!)


Κατεβάστε τώρα τον δημοφιλή browser Google Chrome στα ελληνικά. H τελική έκδοση του Google Chrome 110 είναι διαθέσιμη για Windows, macOS και Linux, η οποία έρχεται μαζί με πολλές και σημαντικές βελτιώσεις, όπως όσοι έχετε κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3000 ή RTX 4000 στον υπολογιστή σας υπάρχει η δυνατότητα RTX Video Super Resolution. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη με τους επεξεργαστές Tensor της NVIDIA οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο στο YouTube ή στο Netflix σε αναλύσεις 2160p ή 4K. Βέβαια απαιτείται νέοι drivers για την υποστήριξή αυτή. Επίσης θα πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα από τον Πίνακα Ελέγχου της NVIDIA.


Επίσης άλλες βελτιώσεις που έχουν γίνει είναι ο βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας για τη συμπλήρωση κωδικών πρόσβασης, μαζί με την προσθήκη ρυθμίσεων της Μετάφρασης της Google στις κανονικές ρυθμίσεις του Chrome. Επίσης διορθώνονται 15 κενά ασφαλείας.


Αν έχετε ήδη τον Chrome και θέλετε να τον ενημερώσετε στην τελευταία του έκδοση πηγαίνετε στο [⋮] Μενού ➨ Βοήθεια ➨ Σχετικά με το Coogle Chrome και περιμένετε να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την νέα έκδοση αυτόματα. Στην συνέχεια επανεκκινείται τον Chrome.

  • Για λειτουργικά: 
Δείτε ακόμα: 




Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.