Firefox 14 beta


Μπορεί να έχει περάσει μικρό χρονικό διάστημα από την ημέρα που κυκλοφόρησε και διατέθηκε προς χρήση η καινούρια έκδοση του περιηγητή Firefox 13, όμως ήδη για τους φανατικούς της Mozilla η δοκιμαστική έκδοση του Firefox 14 και Firefox Aurora 15 είναι διαθέσιμες προς έλεγχο και χρήση στις εκδόσεις beta.
Συμφώνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας στο blog της Mozilla, το πιο αξιοσημείωτο στην έκδοση του περιηγητή Firefox 14 είναι τα νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας, που καθιστούν πιο εύκολη για τους χρήστες την περιήγηση στο διαδίκτυο.
Στη πραγματικότητα, τα πολλά και καινούρια χαρακτηρίστηκα που θα υπάρχουν στη νέα επερχόμενη έκδοση του δημοφιλούς και ανοιχτού κώδικα περιηγητή αποσκοπούν στο να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών. Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που μιλούν για για αποτυχία του Firefox 13, γι' αυτό και υπάρχουν από τώρα αυτές οι εκδόσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν για σχέδιο β'. Παντώς η τελική έκδοση δεν αναμένεται πριν από τον Ιούλιο, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε υπομονή μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του broswer.
Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.