Οι παραβιάσεις λογαριασμών συνεχίζoνται στο Diablo III


Τα προβλήματα για την Blizzard και το Diablo III φαίνεται ότι δεν έχουν σταματημό αφού οι χρήστες τώρα αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την παραβίαση των λογαριασμών τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ένας μεγάλος αριθμός χρηστών ανέφεραν ότι οι λογαριασμοί τους είχαν χακαριστεί από άτομα που ισχυρίζονταν ότι είχαν εξαγοράσει τον λογαριασμό και έπαιζαν στη θέση του αρχικού κατόχου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κενό ασφαλείας που επιτρέπει την παραβίαση των λογαριασμών αλλά φαίνεται ότι συμβαίνει ανεξάρτητα από τον βαθμό ασφαλείας. Αυτό δείχνει ότι οι χάκερς με κάποιον τρόπο παραβιάζουν active sessions που δεν απαιτούν τον επανέλεγχο του κωδικού του λογαριασμού. Όσοι χρήστες έχουν χάσει τους λογαριασμούς τους το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με την Blizzard και να περιμένουν να επανέλθει ο λογαριασμός τους στην πρότερη κατάσταση. Μέχρι να συμβεί αυτό, βέβαια, ο χρήστης χάνει μέρος της προόδου στο παιχνίδι και φυσικά ο χάκερ εκμεταλλεύεται το θέμα και κλέβει χρυσό και αντικείμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα με τους servers που συνέβη την Κυριακή ήταν η αντίδραση της Blizzard όσον αφορά αυτές τις αναφορές. Η εταιρεία αξιοποίησε αυτόν τον χρόνο για να κλείσει το κενό ασφαλείας και μένει να δούμε εάν θα προκύψουν νέα προβλήματα επί του θέματος.
Πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.