NFC Campus:Μεγαλύτερη ασφάλεια



Το NFC Campus αποτελεί ένα νέο και πρωτότυπο τρόπο για τον αυτοματισμό του σχολικού συγκροτήματος, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας και την εύκολη παροχή υπηρεσιών εντός του συγκροτήματος. Συγκεκριμένα, οι μαθητές, λαμβάνοντας το προσωπικό τους NFC διαπιστευτήριο σε μορφή κάρτας, η οποία θα «διαβάζεται» από αναγνώστες NFC, θα μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους και να έχουν πρόσβαση σε χώρους ή παρεχόμενες υπηρεσίες του σχολικού συγκροτήματος.
Παράλληλα, μέσω της κάρτας NFC θα πραγματοποιείται άμεσος και αποτελεσματικός έλεγχος επιβίβασης και αποβίβασης των μαθητών από το σχολικό σε πραγματικό χρόνο, με ταυτόχρονη ενημέρωση του γραφείου κίνησης μαθητών και των γονέων.

Το NFC Campus είναι μια ολοκληρωμένη λύση που στοχεύει στην απλοποίηση όλων των καθημερινών διαδικασιών ρουτίνας που εκτελούνται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και αυξάνοντας το επίπεδο ασφαλείας και ελέγχου των μαθητών, ειδικά σε περιπτώσεις ανηλίκων.
Η HOTech, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού, την εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1987, είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που αποτελεί μέλος του NFC Forum. Ως ενεργό μέλος συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια που αφορούν στην τεχνολογία NFC τα τελευταία χρόνια, ενώ εκτελεί ήδη πλήθος έργων NFC στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.