Το ηλιακό πληκτρολόγιο Logitech


Η Logitech ανακοίνωσε την επέκταση της γκάμας της σε περιφερειακά που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Συγκεκριμένα παρουσίασε το νέο πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K760 για υπολογιστές Mac, αλλά και για iPad και iPhone. Το Κ760, συνεχίζοντας την παράδοση των συσκευών της εταιρίας με ηλιακή φόρτιση – που ξεκίνησε με το Logitech Wireless Solar Keyboard K750 και συνεχίστηκε με το Logitech Solar Keyboard Folio για iPad - προσφέρει τώρα και ασύρματη σύνδεση Bluetooth® με ιδιαίτερα εύκολη την αλλαγή σύνδεσης μεταξύ διαφόρων συσκευών Apple. Το νέο πληκτρολόγιο συνδέεται με πολλές συσκευές ταυτόχρονα και εμείς απλά επιλέγουμε με το πάτημα ενός κουμπιού, με ποια ακριβώς θα επικοινωνήσει.
«Τα laptops, τα smartphones και οι ταμπλέτες πλέον χρησιμοποιούνται παντού και στην εργασία και στην ψυχαγωγία μας» εξήγησε ο Denis Pavillard, αντιπρόεδρος χρηστικού σχεδιασμού της Logitech. «Και επειδή σε αυτή τη νέα τάση των χρηστών, οι συσκευές της Apple κρατούν τα σκήπτρα, η εταιρία μας είναι στοχευμένη στο να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης τους και τον τρόπο που οι ιδιοκτήτες τους τα αξιοποιούν. Ειδικά το νέο μας μοντέλο, το Logitech Wireless Solar K760, με τα ηλιακά του πάνελ φόρτισης, τη διάταξη πλήκτρων που ακολουθεί τα γνωστά πρότυπα των Macintosh υπολογιστών και την σχεδίασή του, που παρέχει μεγάλη άνεση στη χρήση, είναι ιδανικό για κάθε κάτοχο συσκευής Apple οπουδήποτε στον κόσμο».


Το K760 είναι ιδιαίτερα συμπαγές και κομψό, ενώ τα ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ εξασφαλίζουν τη απροβλημάτιστη φόρτισή του. Η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει, προσφέρει εύκολη επιλογή μεταξύ μέχρι και 3 διαφορετικών συσκευών, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να δημιουργηθεί νέα σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το χρησιμοποιούμε για πληκτρολόγηση σε έναν υπολογιστή Μac και μετά, με ένα πάτημα κουμπιού, πληκτρολογούμε στο iPad ή το iPhone μας, ενώ ξανά με ένα πάτημα θα επιστρέψουμε στο Mac!
Το Logitech Wireless Solar Keyboard K760 ταιριάζει ιδανικά με το στυλ της Apple, καθώς ακολουθεί τη μινιμαλιστική της φόρμα. Διαθέτει φυσικά τα εξειδικευμένα πλήκτρα των Mac, όπως το Command, το Brightness, το Eject. Το πληκτρολόγιο υιοθετεί την ειδική σχεδίαση κοίλων πλήκτρων της Logitech για άνετη και αθόρυβη χρήση, καταλήγοντας σε μια πολύ πιο γρήγορη πληκτρολόγηση ακριβείας, από εκείνη που πετυχαίνουμε με τα εικονικά πληκτρολόγια στις οθόνες αφής.

Η Logitech έχει φυσικά φροντίσει να περιορίσει και το περιβαλλοντικό ίχνος της συσκευής. Πέρα από τα ηλιακά πάνελ, στην κατασκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί PVC ενώ ακόμη και η συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Τέλος, όπως και όλα τα σημερινά πληκτρολόγια ηλιακής φόρτισης της Logitech και αυτό λειτουργεί σε οποιαδήποτε ένταση φωτός (εσωτερικού ή εξωτερικού), ενώ μια πλήρη φόρτιση επαρκεί για 3 μήνες χρήσης (με μέση ημερήσια λειτουργία 8 ωρών).

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K760 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον φετινό Ιούλιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €79,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com και το αντίστοιχο blog.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.