Γίνε πράκτορας της Interpol


Μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική ιστοσελίδα ανέπτυξε η Intetpol, θέλοντας ουσιαστικά να προσεγγίσει τις νεότερες γενιές που ασχολούνται με την τεχνολογία.
Η ιστοσελίδα  περιλαμβάνει εφαρμογές με γρίφους και μυστήρια και ως έχει στόχο την ενημέρωση για τους κινδύνους και τις εγκληματικές συμπεριφορές που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.
Η Interpol δημιούργησε αυτή την σειρά από παιχνίδια  και γρίφους, ώστε να προσφέρουν συμβουλές προστασίας των παιδιών από τους κινδύνους που υπάρχουν online.
Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί παράλληλα να ενημερώσει τους εφήβους για την αστυνομική οργάνωση, στην οποία μετέχουν 190 χώρες του κόσμου.
Ένα από τα  πιο ενδιαφέροντα  στοιχεία της ιστοσελίδας είναι το παιχνίδι «Πράκτορας Τζούνιορ της Interpol: Η Υπόθεση του Μαύρου Τατουάζ», στο οποίο οι παίκτες παίζουν με την ταυτότητα ενός νέου πράκτορα.
Ο ψηφιακός πράκτορας ταξιδεύει σε διάφορα σημεία του κόσμου, συλλέγοντας αποδεικτικά στοιχεία, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις τοπικές αστυνομικές Αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών διεθνούς εγκληματικής συμμορίας λαθρεμπόρων. Το παραπάνω είναι σίγουρα μια διασκεδαστική ψυχαγωγία για τους νέους και παράλληλα μια εκπαιδευτική και συμβουλευτική δραστηριότητα.
Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.