Το Pinterest τρίτο δημοφιλέστερο social network στον κόσμο


Όπως φαίνεται το Pinterest ήρθε για να μείνει, διαψεύδοντας πανηγυρικά όσους πίστευαν ότι μετά τα Facebook και Twitter δεν υπάρχει χώρος για άλλα social networks.
Η σχετικά νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης κατόρθωσε πολύ σύντομα να γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Για του λόγου το αληθές, το μήνα Φεβρουάριο κατέγραψε 17.8 εκατομμύρια unique visitors μόνο στις ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους και ο Barack Obama.
Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της Experian, το Pinterest αποτελεί αυτή τη στιγμή το τρίτο δημοφιλέστερο social network στον κόσμο, εκτοπίζοντας πανισχυρές ανταγωνιστικές πλατφόρμες όπως τα LinkedIn, Tumblr και Google+.
Τον περασμένο Δεκέμβριο βρισκόταν στη 10η θέση της κατάταξης, εκπλήσσοντας τους περισσότερους με την επιτυχημένη πορεία του. Από τον Ιανούαριο μέχρι το Φεβρουάριο, το Pinterest είδε την κίνηση του να αυξάνεται κατά 50% και δικαιωματικά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση.
Οι χρήστες του Pinterest ξοδεύουν κατά μέσο όρο 89 λεπτά το μήνα στο site, αριθμός που υστερεί σημαντικά των 405 λεπτών του Facebook αν και φυσικά είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους συγκρίσεις.
Πηγή:techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.