"O Barbarian, o Monk, η Wizard και ο Demon Hunter λοιπόν, ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμες κλάσεις στο Diablo 3"!


Σίγουρα θα θυμάστε την είδηση σχετικά με την αφαίρεση του PvP από την αρχική μορφή του Diablo 3. H Blizzard, μην θέλοντας να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που δεν φτάνει το 100% του... οράματός της, είχε αποφασίσει τότε να μην συμπεριλάβει το κομμάτι του PvP στο λανσάρισμα και να το προσθέσει αργότερα με κάποιο patch. Δυστυχώς, ανακοίνωθηκε σήμερα ότι την ίδια τύχη θα έχουν και οι διαθέσιμοι ήρωες στο παιχνίδι, αφού οι developers δεν ήταν ικανοποιημένοι με την τελική μορφή των ικανοτήτων και αποφάσισαν να προβούν σε δραστικές αλλαγές. Από την άλλη δεν ήθελαν να αναβάλουν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τίτλου, οπότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει... κομμένο. 
O Barbarian, o Monk, η Wizard και ο Demon Hunter λοιπόν, ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμες κλάσεις στο Diablo 3, το οποίο κυκλοφορεί κανονικά στις 15 Μαίου. Οι υπόλοιποι τέσσερις ήρωες θα προστεθούν στο περιεχόμενο σε μελλοντικό patch- μέχρι τότε θα μπορούμε να παίξουμε μόνο με τον Witch Doctor. Δυστυχώς δεν πρόκειται περί φάρσας, η είδηση επιβεβαιώνεται από τη Blizzard στη σχετική σελίδα.
Αν και ακούγονται άσχημα τα νέα, πρέπει να ομολογήσουμε ότι η Blizzard ξέρει τι κάνει και, κυρίως, ότι είναι καλύτερα να κυκλοφορήσει κάτι ποιοτικό, παρά κάτι που θα έχει προβλήματα και ατέλειες. Υπομονή!

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.