Λέτε να είναι αυτό το νέο Design του Firefox


Οι αλλαγές, που γίνονται σε έναν web browser, που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση μπορεί να έχουν «καταστροφικές» συνέπειες. Έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές στο παρελθόν, όπως όταν η Mozilla πραγματοποίησε αλλαγές στο σχεδιασμό του Firefox. Ειδικότερα η αλλαγή από τον Firefox 3 στον 4 προκάλεσε μεγάλο σάλο, με ένα μεγάλο μέρος των χρηστών να απορρίπτει την αναβάθμιση στη νέα έκδοση και να διατηρεί τον Firefox 3.
Οι δύο μεγαλύτερες αλλαγές, που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στον Firefox, <…>
<…> ήταν η απομάκρυνση της γραμμής κατάστασης και η αντικατάστασή της με τη μπάρα των πρόσθετων, καθώς και το νέο μενού του Firefox, που διέθετε μόνο ένα κουμπί το οποίο αντικατέστησε το κλασσικό μενού του προγράμματος περιήγησης.
Τα νέα σχέδια (mockups), που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Mozilla Wiki, δείχνουν πως θα φαίνεται ο Firefox με ένα νέο οπτικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να διχάσει και πάλι μέρος των χρηστών του προγράμματος περιήγησης. Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα mockups δεν είναι τελικά σχέδια, και ότι τίποτα δεν έχει οριστεί ακόμα.
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.