Έτοιμη η Blizzard για το ντεμπούτο του Diablo III


Η Blizzard ανακοίνωσε μια σειρά από events με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Diablo III στις 15 Μαΐου. Αρκετά εμπορικά καταστήματα σε πολλές χώρες του κόσμου (όχι όμως και στην Ελλάδα) έχουν επιλεγεί για το launch του νέου Diablo.

Έτσι, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14 Μαΐου προς την Τρίτη θα δούμε στα καταστήματα αυτά τις γνωστές ουρές των fans που θέλουν να είναι μέσα στους πρώτους που θα αγοράσουν το νέο game.

Στις 15 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του Diablo III. Η Standard, με εκτιμώμενη τιμή 60 ευρώ, και η Collector's, με τιμή γύρω στα 100 ευρώ. Η Collector's Edition θα προσφέρει επιπλέον artwork για τους fans του franchise, συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, το επίσημο soundtrack, καθώς επίσης και τις πλήρεις εκδόσεις των Diablo 2 και Diablo 2: Lord of Destruction.

Επιπλέον, μέχρι και τις 30 Απριλίου ισχύει η προσφορά της Blizzard σύμφωνα με την οποία όσοι κάνουν συνδρομή ενός έτους στο World of Warcraft θα λάβουν εντελώς δωρεάν μια ψηφιακή κόπια του Diablo III.

Να επαναλάβουμε ότι το Diablo III θα κυκλοφορήσει μόνο για PC. Αργότερα ενδέχεται να δούμε και εκδόσεις για PlayStation 3 και Xbox 360.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.