Πακέτα γλωσσών για τα Windows 7 Ultimate,Enterprise




Τρόπος εγκατάστασης ενός πακέτου γλωσσών των Windows 7

Για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση ενός πακέτου γλωσσών για τα Windows 7, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ξεκινήστε το Microsoft Update. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start)
    Κουμπί "Έναρξη" (Start)
    , πληκτρολογήστε Windows Update στο πλαίσιο Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων (Search programs and files) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update της λίσταςΠρογράμματα (Programs).
  2. Κάντε κλικ στις συνδέσεις προαιρετικής ενημέρωσης για τα πακέτα γλωσσών.

    Σημείωση Αν δεν είναι δυνατό να βρεθούν οι συνδέσεις προαιρετικών ενημερώσεων, κάντε κλικ στην επιλογή  Έλεγχος στο Internet για ενημερώσεις από το Microsoft Update για να αναζητήσετε προαιρετικές ενημερώσεις.
  3. Στην κατηγορία Πακέτα γλωσσών για τα Windows 7, επιλέξτε το πακέτο γλωσσών που θέλετε.

    Σημείωση Εάν εγκαταστήσετε πολλά πρόσθετα πακέτα γλωσσών, επηρεάζεται ο χώρος στον δίσκο και η απόδοση του συστήματος. Συγκεκριμένα, ο χώρος στον δίσκο και η απόδοση του συστήματος επηρεάζονται κατά τις λειτουργίες υπηρεσιών, όπως είναι η εγκατάσταση του Service Pack. Γι' αυτό, προτείνουμε να προσθέσετε μόνο ένα πακέτο γλωσσών στον υπολογιστή σας αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το πακέτο γλωσσών.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση ενημερώσεων (Install updates) για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης.

Τρόπος αλλαγής του περιβάλλοντος εργασίας των Windows 7 μετά την εγκατάσταση ενός πακέτου γλωσσών

Μετά την εγκατάσταση ενός πακέτου γλωσσών, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης των Windows 7 έτσι, ώστε να είναι η γλώσσα που επιλέξατε. 

Τα πακέτα γλωσσών επιτρέπουν επίσης σε πολλούς χρήστες που κάνουν κοινή χρήση ενός υπολογιστή, να επιλέξουν διαφορετικές γλώσσες εμφάνισης. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει να εμφανίζονται τα παράθυρα διαλόγου, τα μενού και άλλα κείμενα στα Ιαπωνικά, ενώ κάποιος άλλος χρήστης μπορεί να επιλέξει το ίδιο περιεχόμενο να εμφανίζεται στα Γαλλικά.

Για να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start) και, κατόπιν, πληκτρολογήστε Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης (Change display language), στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης (Start Search).
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης (Change display language).
  3. Στην αναπτυσσόμενη λίστα που εμφανίζεται, επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Τρόπος κατάργησης της εγκατάστασης ενός πακέτου γλωσσών των Windows 7

Για να καταργήσετε την εγκατάσταση ενός πακέτου γλωσσών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start) και, κατόπιν, πληκτρολογήστε Απεγκατάσταση γλώσσας εμφάνισης (Uninstall display language), στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης (Start Search).
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση ή κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών εμφάνισης (Install or uninstall display languages).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Απεγκατάσταση γλωσσών εμφάνισης (Uninstall display languages).
  4. Επιλέξτε τη γλώσσα ή τις γλώσσες που θέλετε να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
  5. Ακολουθήστε τα υπόλοιπα βήματα για να καταργήσετε την εγκατάσταση αυτής της γλώσσας ή των γλωσσών.
Αφού εγκαταστήσετε τα πακέτα γλώσσας που θέλετε, μπορείτε να αποκρύψετε τα πακέτα γλώσσας που δεν θέλετε στο Windows Update. Για να αποκρύψετε τα πακέτα γλώσσας που δεν θέλετε στο Windows Update, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στην κατηγορία Πακέτα γλωσσών των Windows 7 (Windows 7 Language Packs) στη σελίδα Επιλογή των ενημερώσεων που θέλετε να εγκαταστήσετε (Select the updates you want to install) για να επισημάνετε όλα τα πακέτα γλωσσών.
  2. Κάντε δεξί κλικ στις ενημερώσεις που έχουν επισημανθεί και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απόκρυψη ενημέρωσης (Hide update).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.