Νέο Baldur's Gate;


Οι φίλοι των video games, και δη των RPG, γνωρίζουν πολύ καλά τη σειρά παιχνιδιών Baldur's Gate και την κληρονομιά που έχει αφήσει στο είδος. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι νέο στη σειρά.

Οι ενδείξεις είναι αρκετές και κάνουν λόγο για μια νέα κυκλοφορία μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Ο Trent Oster, πρώην developer της Bioware, είπε σε συντάκτη της ιστοσελίδας GameBanshee: "αυτό που κάνουμε δε σχετίζεται με την complete edition του Steam (που αναμένεται να κυκλοφορήσει), μέχρι εκεί μπορώ να σας πω. Ελπίζουμε να ανακοινώσουμε κάτι σύντομα".

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια. Το πρώτο σενάριο -αυτό που θα θέλαμε να ισχύει- λέει ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς για PCs και κονσόλες. Η δεύτερη εκδοχή -και πιο πιθανή- είναι ότι ετοιμάζεται το port των παλιών παιχνιδιών στιςταμπλέτες.

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το Baldur's Gate: Dark Alliance II, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 στο PlayStation 2 και το Xbox.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.