iPhone 5 πότε;


Με αγωνία περιμένουν οι λάτρεις της Apple το iPhone 5 και η εταιρεία βλέποντας την επιτυχία στις πωλήσεις του iPhone 4S δεν έχει λόγο να τους κρατάει σε αγωνία.
Σύμφωνα με αναλυτές της κινεζικής εφημερίδας «The Commercial Times», το iPhone 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό τον Ιούνιο. Πόσο πιθανό είναι όμως η εταιρεία να βγάλει το νέο μοντέλο στην αγορά 8 μήνες μετά το iPhone 4S;
Μέχρι και το τελευταίο iPhone πάντα η εταιρία φρόντιζε να κυκλοφορεί τα κινητά της τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Εκτός, φυσικά από το τελευταίο μοντέλο, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Οπότε δεν αποκλείεται και αυτό το καλοκαίρι να περιέχει κάποια έκπληξη από την εταιρεία. Αυτή η έκπληξη ενδέχεται να είναι το Phone5 (ή το iPhone6, αφού είναι το έκτο iPhone της Apple).
Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής, φημολογείται ότι το νέο κινητό θα είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και με μεγαλύτερη οθόνη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το iPhone5 να έχει 4G LTE.
Σε περίπτωση που τα σενάρια βγουν αληθινά, τότε σε λιγότερο από πέντε μήνες θα ξέρουμε όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής και θα έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.
Πηγή:techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.