Αποκαλύψεις για της επιδόσεις του επεξεργαστή Intel Ivy Bridge



Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την Intel, οι επεξεργαστές Ivy Bridge κυριαρχούν εδώ και πολύ καιρό στην τεχνολογική ειδησεογραφία, καθώς είναι οι πρώτοι που κατασκευάζονται στα22nm. Έχουμε πλέον και τις πρώτες πληροφορίες για τις επιδόσεις τους.

Σύμφωνα με μετρήσεις που επικαλείται η ιστοσελίδα CPU World, ο Core i5-3570K Ivy Bridge με τη GPU HD 4000 είναι πολύ ισχυρότερος από τον i5-2500K Sandy Bridge που περιλαμβάνει την HD 3000. Στο 3DMark Vantage ο ivy Bridge έχει μεγαλύτερο σκορ στη GPU από 88,9% (Entry preset) μέχρι 122,1% (Performance preset). Στα games οι επιδόσεις του φαίνεται να είναι πολύ καλές καθώς είναι ταχύτερος από τον Sandy Bridge σε ποσοστό 50% κατά μέσο όρο.

Οι δοκιμές φέρονται να έχουν γίνει σε ένα engineering sample του Core i5-3570K Ivy Bridge, οπότε τα αποτελέσματα των μετρήσεων δε συμπίπτουν απαραίτητα με αυτά που θα δούμε σε πραγματικές συνθήκες, όταν κυκλοφορήσουν οι Ivy Bridge. Είναι, πάντως, γενική η προσδοκία ότι οι επιδόσεις των νέων επεξεργαστών στα γραφικά θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.