Απειλούν τη Sony οι Anonymous


Οι Anonymous εκνευρίστηκαν μόλις έμαθα ότι η Sony θα υποστηρίξει τον νέο νόμο για την πειρατεία, τον λεγόμενο Stop Online Piracy Act και απείλησαν ότι θα απενεργοποιήσουν ξανά το δίκτυό της. Η ομάδα των hackers απείλησε επίσης, στο ίδιο μήνυμα, τον Justin Bieber, τη Lady Gaga, την Kim Kardashian και την Taylor Swift.
Αναλυτικά, το κείμενο των Anonymous λέει τα εξής:

"Γεια σου SONY.
Είμαστε οι Anonymous.
Η κοινότητα των ακτιβιστών Anonymous πρόσεξε πως επέλεξες να υποστηρίξεις τον νόμο Stop Online Piracy Act. Αυτό ο νόμος θα διακόψει τη λειτουργία πολλών online επιχειρήσεων και θα περιορίσει την πρόσβαση πολλών χρηστών σε πολλά sites. Με το να υποστηρίζεις τον SOPA είναι σαν να ρίχνεις μια ολόκληρη εταιρεία στον γκρεμό. Η στήριξη του νόμου από την πλευρά σου είναι ένα θανάσιμο συμβόλαιο για τη SONY Company και τους συνεργάτες της. Επομένως, για ακόμα μία φορά, αποφασίσαμε να σου καταστρέψουμε το δίκτυο. Θα απομακρύνουμε το φάντασμά σου από το Internet. Προετοιμάσου για εξαφάνιση. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί τάχιστα, και θα γίνει στο όνομα των ανθρώπων, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Sony, σε προειδοποιήσαμε.
Για εκείνους που αμφισβητούν τις δυνάμεις μας. Εισβάλαμε στους servers της Bank of America, στο Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, στα Ενωμένη Έθνη και στη Lockheed Martin. Μέσα σε μία ημέρα.

Για την υποστήριξή τους στον SOPA, κηρύττουμε επίσης ότι η οργή μας θα πέσει και στα εξής πρόσωπα. Στον Justin Bieber. Στη Lady Gaga. Στην Kim Kardashian. Και στην Taylor Swift.

Ενεργοποίηση Επιχείρησης Blackout.
Ενεργοποίηση Επιχείρησης Mayhem.
Ενεργοποίηση Επιχείρησης LolzXmas.

Είμαστε οι Anonymous.
Είμαστε Λεγεώνα.
Δεν συγχωρούμε.
Δεν ξεχνάμε.
Υποστηρικτές του SOPA, έπρεπε να μας περιμένατε."

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.