LTE Windows Phone το HTC Titan II ανακοίνωσε η HTC


Η AT & T μπορεί πλέον να αυτοαποκαλείται ως ο πρώτος πάροχος των ΗΠΑ που θα προσφέρει ένα LTE Windows Phone. Στην CES, ο Peter Chou της HTC, μαζί με με τον Ralph de la Vega της AT & T και τον Steve Ballmer της Microsoft, ανακοίνωσε το HTC Titan II, τη συνέχεια του αρχικού Windows Phone, Titan.

Αντί των οκτώ megapixel κάμερα που διέθετε το αρχικό μοντέλο, το Titan II, διαθέτει μία «τεράστια» φωτογραφική 16-megapixel (η μεγαλύτερη μεταξύ των Windows Phones) με f/2.6, 28 χιλιοστά ευρυγώνιο φακό, αυτόματη εστίαση, διπλό φλας LED, μείωση κόκκινων ματιών, σταθεροποίηση εικόνας και backside-illuminated sensor. Καταγράφει βίντεο 720p και συμπληρώνεται από μία 1.3-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Το Titan II διαθέτει ακόμα μία οθόνη 4,7-ιντσών LCD super capacitive με ανάλυση WVGA, επεξεργαστή Snapdragon S2 της Qualcomm στα 1.5 GHz, 512 MB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη, δυνατότητα 4G-LTE, ραδιόφωνο και μία εντυπωσιακή μπαταρία 1730 mAh.

Το Titan II θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω της AT & T και θα είναι διαθέσιμο, στην Αμερική τουλάχιστον, τους επόμενους μήνες. Πληροφορίες σχετικά με την τιμή του δεν υπάρχουν ακόμα.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.