Το Facebook Timeline είναι πλέον υποχρεωτικό για όλους


Δοκιμές τέλος. Το Facebook Timeline, το νέο design των προφίλ στη διάσημη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, είναι πλέον υποχρεωτικό για όλους. Όλα τα accounts περνάνε στη νέα σχεδίαση, χωρίς να υπάρχει η επιλογή για επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.
Το Timeline εμφανίζεται σταδιακά στους λογαριασμούς και η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες. Από τη στιγμή που θα λάβει κάποιος το Timeline,
έχει στη διάθεσή του μία εβδομάδα για να το ρυθμίσει, πριν αυτό γίνει ορατό στην κοινότητα του Facebook.
Οι υπεύθυνοι του Facebook συμβουλεύουν όλους τους χρήστες της υπηρεσίας να επιλέξουν σε πρώτη φάσηποια από τα υπάρχοντα status, videos και άλλα στοιχεία θέλουν να εμφανίζονται στο Timeline. Η απόκρυψη γίνεται με την επιλογή Hide from Timeline.

hide timeline Άρχισε η βίαιη προώθηση του Facebook Timeline
Από εκεί και πέρα, ο κάθε χρήστης μπορεί να προσθέτει στο Timeline στοιχεία από τη ζωή του, ακόμα κι αν αυτά συνέβησαν πριν μπει στο Facebook. Τέλος, να επαναλάβουμε ότι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς όταν μπαίνει σε ένα προφίλ είναι η φωτογραφία του cover, οπότε αυτή θα πρέπει να είναι μια από τις πρώτες σας ασχολίες, αν δεν έχετε ήδη φτιάξει το Timeline σας.


Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.