Υψηλόβαθμο στέλεχος της Nokia κάνει επιθέσει εναντίον iPhone και Android



Η πλατφόρμα Windows Phone της Microsoft, αποτελεί την πιο φρέσκια παρουσία στον χώρο των λειτουργικών των κινητών τηλεφώνων, ο οποίος βρίθει από iPhone και τηλέφωνα Android.

Ο Niels Munksgaard, υψηλόβαθμο στέλεχος της Nokia, υπήρξε αρκετά καυστικός σε μια συνέντευξή του, σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του χώρου των κινητών τηλεφώνων.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η νεολαία έχει λίγο-πολύ απηυδήσει με τα iPhones. Όλοι έχουν από ένα» είπε και συνέχισε, «πολλοί είναι εκείνοι που δεν είναι ικανοποιημένοι με την πολυπλοκότητα του Android και την έλλειψη ασφάλειας. Για αυτό και άλλωστε βλέπουμε μία ολοένα και αυξανόμενη στροφή των νέων, που επιδιώκει να χρησιμοποιεί κάτι πρωτοποριακό και καινούργιο, στην πλατφόρμα των Windows Phone».

Ο Munksgaard ξεκαθάρισε ότι η προσέγγιση της Nokia είναι «διαφορετική», ενώ οι υπόλοιποι φαίνονται σαν να ανακυκλώνουν τα προϊόντα, ο ένας του άλλου. 

«Η αγορά είναι ασφυκτικά γεμάτη, και αναφέρομαι σε αυτό, με την έννοια της ομοιότητας. Όταν περπατάς και φτάνεις στα ράφια με τα κινητά τηλέφωνα, τότε αντικρίζεις μια σειρά μαύρων συσκευών, κάτι που προκαλεί μία σύγχυση στον καταναλωτή. Εμείς θέλουμε κάτι που να παρέχει ναι μεν όλες τις υπηρεσίες, αλλά να είναι ταυτόχρονα και διαφορετικό», ξεκαθάρισε.


Η Nokia έχει κυκλοφορήσει δύο Windows Phones μέχρι στιγμής - το Lumia 710 και το Lumia 800, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει ένα ακόμα μοντέλο στο ετήσιο Consumer Electronics Show στο Las Vegas, τον επόμενο μήνα.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.