Tο πληκτρολόγιο Wireless Solar K750 κέρδισε βραβείο σχεδίασης




Ακόμη μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Logitech για … τον σχεδιασμό των προϊόντων της. Tο πληκτρολόγιο Wireless Solar K750 τιμήθηκε με το αριστείο 2012 για σχεδίαση καταναλωτικών προϊόντων του International Forum Design (iF).
Το Logitech K750 λειτουργεί με το φως του περιβάλλοντος ακόμη και σε εσωτερικό χώρο –δεν χρειάζεται απευθείας ηλιακό φως. Mε μια πλήρη φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει έως και τρεις μήνες, ακόμη και στο σκοτάδι! Η σχεδίασή του συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των παραδοσιακών πληκτρολογίων, εκείνων για laptops και την κοίλη επιφάνεια των πλήκτρων, προσφέροντας ταχύτερη, πιο άνετη και πιο ήσυχη πληκτρολόγηση. Επίσης, η φόρτιση με φως δεν είναι η μοναδική του καινοτομία που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Στην κατασκευή του δεν έχει χρησιμοποιηθεί PVC, ενώ και η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.
«Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκριση του Wireless Solar με βραβείο σχεδιασμού από το iF», δήλωσε ο Thibaud Nolf, product manager ΕΜΕΑ για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων της Logitech. «Eίμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε καινοτομικά τεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν τους χρήστες να αποκομίσουν τα περισσότερα από την καθημερινή χρήση τους. Η επιβράβευση από τους κριτές του iF επιβεβαιώνει όχι μόνο την σκληρή δουλειά μας στο σχεδιασμό αλλά συνολικά την αφοσίωση μας στην καινοτομία».
Tα βραβεία προϊοντικού σχεδιασμού iF αναγνωρίζονται διεθνώς εδώ και 58 χρόνια ως ένα από τα κορυφαία στο χώρο της σχεδίασης. Tα βραβεία απονέμονται υπό την επίβλεψη του International Forum Design και ο σχετικός διαγωνισμός θεωρείται από τους πιο σημαντικούς παγκοσμίως, με πάνω από 2.000 συμμετοχές από περισσότερες από 30 χώρες κάθε χρόνο.

Πηγή:techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.