Η ώρα του Kinect για τα Windows πλησιάζει


Η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει τα αποκαλυπτήρια της τελικής έκδοσης τουKinect για τους υπολογιστές που τρέχουν σε περιβάλλον Windows. Όπως όλα δείχνουν, η ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση για τα PCs θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.



Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη beta έκδοση για τους developers τον περασμένο Ιούνιο και τώρα φαίνεται πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την τελική version. Όπως λέει ο Craig Eisler της Microsoft, το Kinect για Windows βασίζεται στη γνωστή έκδοση για το Xbox 360 με ορισμένες μικροαλλαγές στο hardware και το firmware. Έτσι, η έκδοση για Windows θα μπορεί να ανιχνεύει αποτελεσματικά τις κινήσεις του χρήστη ακόμα κι όταν αυτός βρίσκεται σε απόσταση 50 εκατοστών (το Kinect για Xbox 360 απαιτεί μεγαλύτερη απόσταση).


Δεν αποκλείεται η Microsoft να παρουσιάσει το Kinect για Windows στην έκθεση CES του Ιανουαρίου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες εφαρμογές του Kinect στους υπολογιστές, ενώ θα περιμένουμε να δούμε και την ενσωμάτωσή του στο Metrointerface των Windows 8.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.