3ο Symantec Technology Day


Η 3η ετήσια εκδήλωση της Symantec, της κορυφαίας εταιρείας στην ασφάλεια δεδομένων και λύσεων υψηλής διαθεσιμότητας, με τίτλο Symantec Technology Day, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς.

Πληθώρα στελεχών από τα κεντρικά την περιοχής ΕΜΕΑ θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και θα ενημερώσουν το κοινό, το οποίο αποτελείται από διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών καθώς και διευθυντές πληροφορικής, για τα κρίσιμα θέματα που τους απασχολούν αυτήν την περίοδο: την ασφάλεια και την διαθεσιμότητα. Παράλληλα θα δοθούν απτές λύσεις με παραδείγματα για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων όσον αφορά στην προστασία των οργανισμών από κάθε είδους απειλή στο σύγχρονο πολύπλοκο περιβάλλον.

Η Symantec, μέσω των Security Technology & Response Center και των Research Labs που διαθέτει , αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης, ενώ είναι σε θέση να μπορεί να παρέχει πρώτη λύσεις στις πρωτοεμφανιζόμενες απειλές.  Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της περιοχής της Μεσογείου, κ. Marco Riboli, θα παρουσιάσει το όραμα της Symantec, καθώς και τις νέες προκλήσεις σε Cloud,  Mobile Devices και Virtualization,ενώ ο κ. Gerardo GomezRegional Director του τομέα Technical Sales της περιοχής της Μεσογείου, θα αναλύσει την προσέγγιση της Symantec για την προστασία, διαχείριση και διασφάλιση των δεδομένων σε φυσικό και virtual περιβάλλον. Επίσης, ο κ. Ηλίας Χάντζος, Senior Director της Symantec για τις περιοχές ΕΜΕΑ και APJ θα παρουσιάσει το τοπίο των νέων απειλών, αναλύοντας της εξέλιξη του malware και του κυβερνοεγκλήματος. Τέλος, η ημερίδα θα έχει παρουσιάσεις νέων λύσεων, που καλύπτουν τις ανάγκες των οργανισμών για προστασία σε Cloud, Φορητές Συσκευές και Virtual περιβάλλοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Technology Day της Symantec, καθώς και για την εγγραφή των συμμετεχόντων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.symantec.gr/techday. H συμμετοχή στο Symantec Technology Day είναι δωρεάν.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.