Το τελευταίο iPhone του Steve Jobs iPhone 5



Η επόμενη γενιά του iPhone «θα αποτελεί το τελευταίο έργο του Steve Jobs στο οποίο συμμετείχε στενά από την αρχική ιδέα έως την τελική σχεδίαση. Για το λόγο αυτό ... το προϊόν θα ανεβάσει τον πήχη στη σειρά τηλεφώνων στο υψηλότερό τους σημείο μέχρι τώρα», δήλωσε ο Ashok Kumar, αναλυτής της Rodman & Renshaw. Συγκεκριμένα αναμένει πως το iPhone 5 θα αποτελέσει ένα κλασικό ορόσημο στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων, από την εμπλοκή του Jobs και μόνο.

Στην έκθεσή του ο Kumar, αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα έχει ένα ακόμα πιο λεπτό προφίλ και μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, ωστόσο με τις ίδιες διαστάσεις με το iPhone 4S, στο οποίο η σχετικά μικρή-3.5-ιντσών οθόνη δεν είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Το iPhone 5 αναμένεται επίσης να υποστηρίζει LTE, ή Long Term Evolution, αυτό που πολλές φορές αναφέρουμε ως 4G.

Από την άλλη, υπάρχουν άλλες πληροφορίες που θέλουν το νέο μοντέλο, να διαθέτει ένα παντελώς διαφορετικό σχεδιασμό, και για αυτό ο Jobs, διέθεσε πολύ χρόνο πάνω σε αυτό. Στο 4S δεν συμμετείχε καθόλου, ακριβώς γιατί δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του και πίστευε περισσότερο στην μεγάλη ανατροπή της νέας συσκευής.

Αυτό έχει μια βάση, καθώς το iPhone 4S εξωτερικά είναι πανομοιότυπο με το προκάτοχό του, και παρόλο που εσωτερικά έχει κάποιες βελτιώσεις είναι σχεδόν πια σίγουρο ότι πρόκειται για μία «πρόχειρη» λύση.

Το πιο πιθανό είναι, το επόμενο νούμερο της έκδοσης της συσκευής, να διαθέτει ένα πλήρη επανασχεδιασμό τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, με τις μεγαλύτερες διαφορές να εντοπίζονται στον εξωτερικό σχεδιασμό του.

Το iPhone 5 θα κάνει την εμφάνιση του λογικά κοντά στο συνέδριο προγραμματιστών της Apple το καλοκαίρι του 2012, σύμφωνα με την έκθεση του Kumar.

Πηγή: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.