Google+ μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποίηση σημαντικές αλλαγές


Η Google ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η νεότευκτη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσηςGoogle+ θα αλλάξει σημαντικά, λαμβάνοντας σε μεγάλο βαθμό υπ' όψιν τα παράπονα που έχουν διατυπώσει τον τελευταίο καιρό οι χρήστες της υπηρεσίας.

Μιλώντας στη σύνοδο Web 2.0 που λαμβάνει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, ο συνιδρυτής της εταιρείας Sergey Brinκαι ο αντιπρόεδρος Vic Gundotra δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την πορεία του Google+, το οποίο ήδη αριθμεί 40 εκατομμύρια χρήστες. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν τρεις σημαντικές εξελίξεις. Πρώτον, θα επιτραπεί στους χρήστες να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα στους λογαριασμούς τους. Έτσι, εισακούονται όλοι όσοι έχουν παραπονεθεί τον τελευταίο καιρό επειδή δε μπορούν να βάλουν ένα όνομα πέρα από το πραγματικό τους. Δεύτερον, αναμένεται σύντομα πλήρης συνεργασία του Google+με τα Google Apps. Τέλος, σε λίγες βδομάδες θα κάνουν ντεμπούτο και οι brand pages, δηλαδή οι σελίδες εταιρειών κατά τα πρότυπα των fan pages στο Facebook.

Παρά την ανάπτυξή του, το Google+ βλέπει ακόμα "με το κιάλι" το Facebook. Είναι, βέβαια, πολύ νωρίς για να απειληθεί ο απόλυτος κυρίαρχος των social networks, δεν αποκλείεται όμως να βρει έναν δυνατό ανταγωνιστή στο πρόσωπο του Google+.

Πηγή: pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.