Νέο παιχνίδι από τη Zynga


Η Zynga παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία για το νέο Facebook game της, το Adventure World, με ένα trailer στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.


Με την πρώτη ματιά, το Adventure World μοιάζει να ακολουθεί το στυλ όλων των προηγούμενων τίτλων της Zynga. Η ισομετρική κάμερα που χρησιμοποιεί στα υπόλοιπα social game της, όπως το FarmVille, το CityVille και το Empires & Allies, δεν έχει κουνηθεί ούτε χιλιοστό, όμως το παιχνίδι δεν σας περιορίζει αυτή τη φορά σε μία και μοναδική τοποθεσία του κόσμου. Σας βάζει να τον εξερευνήσετε!

Σε όλα τα παιχνίδια της Zynga μέχρι σήμερα ο παίκτης πρέπει να πατήσει με το ποντίκι του ένα αντικείμενο στο περιβάλλον για να εκτελέσει κάποια κίνηση και στη συνέχεια περιμένει την ολοκλήρωσή της και την ανανέωση της ενέργειάς του για να συνεχίσει να παίζει. Προφανώς κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε αυτό το παιχνίδι, αν και το ίδιο το gameplay προβάλλεται ελάχιστα στο trailer. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι ο παίκτης θα λύνει γρίφους στην πορεία του και με διάφορους τρόπους θα κερδίζει εμπειρία και νομίσματα.

Η Zynga δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.