Μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει το Diablo 3


Η είσοδος του Diablo 3 στην περίοδο δοκιμών της κλειστής beta σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του τίτλου και παράλληλα πυροδότησε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα στο2011.

Η Blizzard, όμως, έσπευσε να "βάλει πάγο" στα όνειρα των ανυπόμονων. Ο CEO της εταιρείας, Mike Morhaine, ξεκαθάρισε ότι το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. "Κάθε φορά που ετοιμάζουμε ένα παιχνίδι, μπαίνουμε στον πειρασμό να το βγάλουμε στην αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορούμε, όμως, να βγάλουμε στην αγορά ένα 'σχεδόν έτοιμο' Diablo 3 όταν έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο Morhaine.

Μάλλον έχει δίκιο ο Morhaine όταν λέει ότι το game πρέπει να είναι απολύτως έτοιμο όταν βγει στην αγορά. Πριν από ένα περίπου χρόνο, η Sony κυκλοφόρησε το Gran Turismo 5για το PlayStation 3. Επρόκειτο, όμως, για μια μάλλον βεβιασμένη κίνηση, καθώς ακολούθησαν πολλά updates μέσα στο πρώτο διάστημα που διόρθωναν λάθη και προσέθεταν χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να υπάρχουν από την πρώτη μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν πολλοί οπαδοί του επιτυχημένου franchise.

Η άλλη μεγάλη κυκλοφορία που περιμένει πολύς κόσμος από τη Blizzard μέσα στο 2012 είναι το Heart of the Swarm expansion για το StarCraft 2.
Πηγή: bit-tech

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.