Τα μέλη της ομάδας Team Meat λένε δεν μας νοιάζει η πειρατεία!


Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν τα μέλη της ομάδας Team Meat ανέφεραν ότι ξέρουν πως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αντιγράφει παράνομα το σπουδαίο παιχνίδι τους, αλλά αυτό δεν τους νοιάζει!


Ο Tommy Refenes και ο Edmund McMillen ανέλυσαν την άποψή τους ως εξής: “Το παιχνίδι μας αντιγράφεται παράνομα κατά κόρον – δεν μας νοιάζει. Αν υπάρχουν, για παράδειγμα, 200.000 παράνομα αντίγραφα του Super Meat Boy στον κόσμο, αυτή σημαίνει ότι 200.000 άνθρωποι δοκιμάζουν το παιχνίδι μας. Αν τους αρέσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι φίλοι τους να μάθουν γι’ αυτό από τα σχόλιά τους σε blogs και websites. Κάποιοι από αυτούς θα το αγοράσουν.” Επιπλέον, οι δύο άντρες της Team Meat θεωρούν ότι η ντροπή από μόνη της θα οδηγήσει πολλούς να αγοράσουν το παιχνίδι μόλις δοκιμάσουν το πειρατικό αντίγραφο και δουν πόσο καλό παιχνίδι είναι.

Αυτή η προσέγγιση στο θέμα της πειρατείας είναι ασυνήθιστη, αλλά όχι και μοναδική. Άλλωστε, τι θα μπορούσαν να κάνει μία εταιρεία δύο ανθρώπων, όταν τα μεγαθήρια σαν την Activision και την EA δυσκολεύονται μερικές φορές να ανταποκριθούν;

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.