Τι παίζει με το PlayStation 4


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια νέα φήμη που θέλει τη Sony να ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο του PlayStation 3. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το PlayStation 4 θα μπει σε φάση παραγωγής στα τέλη του 2011και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.


Οι εν λόγω πληροφορίες φέρονται να προέρχονται από τη Foxconn και τηνPegatron, δύο εταιρείες που εμπλέκονται στη διαδικασία της συναρμολόγησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέσα στο 2012 θα διατεθούν στην αγορά 20 εκατομμύρια νέες κονσόλες.

Όσο για το hardware, η συγκεκριμένη φήμη λέει ότι το PS4 θα είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα κινητικού χειρισμού, παρόμοιο με το Kinect του Xbox 360. Επίσης, θα εξακολουθήσει να υπάρχει optical drive, με τη Sony να ικανοποιεί έτσι τους λιανοπωλητές video games.

Η Sony διαψεύδει αυτές τις φήμες και τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι το PlayStation 3 έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του. Βέβαια, η διάψευση δε λέει και πολλά, καθώς είναι σύνηθες για μια εταιρεία να παίρνει αποστάσεις από τις φήμες και μετά να ανακοινώνει ένα νέο προϊόν. Υπάρχει, όμως, κάτι σε αυτή τη φήμη που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της: το Kinect-οειδές σύστημα χειρισμού δε συνάδει με την πρόσφατη κυκλοφορία του PlayStation Move, στο οποίο έχει επενδύσει πολλά η εταιρεία. Προφανώς, θα δούμε κι από τη Sony κάποια στιγμή ένα σύστημα χειρισμού χωρίς controller, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα, με το Move να βρίσκεται τόσο λίγο καιρό στην αγορά.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.