Diablo 3 beta θα ξεκινήσει από 3 Αυγούστου 2011


Diablo 3 beta αναμένεται να ξεκινήσει από τον 3ο Αυγούστου 2011, έχουμε κάνει ως εκ τούτου τηναπόλυτη Diablo III βήτα οδηγός . Ποιο είναι ένα FAQ που καλύπτει την πτυχή της beta σε Diablo 3 ,συμπεριλαμβανομένου του πώς να πάρει int o αυτό , πού να πάρει βήτα κλειδί και το πώς να κατεβάσετε το. Σελιδοδείκτης και να διαβάσετε το έγγραφο αυτό να μείνει up-to-ημερομηνία με το Diablo 3 Νέα III βήτα .

Diablo 3 έκλεισε beta:

Μια d3 Diablo3.cc fansite διαρρεύσει σχετικά με D3 κλειστό beta ξεκινήσει, όπου fansites Diablo 3 είναι που καλούνται να συμμετάσχουν να δοκιμάσετε Diablo III βήτα δοκιμή τις 26 Ιουλίου 2011.
"
Στις 26 Ιουλίου, 2011, θα επισκεφθούμε ΗΠΑ Αρχηγείο Blizzard για μια Diablo 3 δοκιμή παιχνίδι.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το Diablo III ομάδα θα μας επιτρέψει να παίξει μια νέα δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Επίσης, θα αποκαλύψει αποκλειστικά ένα νέο χαρακτηριστικό Battle.net. Εμείς θα πραγματοποιήσει, επίσης, συνεντεύξεις του έργου και προσωπικά την εμπειρία του χρόνου παίξει το demo. Η εκδήλωση θα γίνει 26 Ιουλίου-27 αλλά όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δεσμεύεται από την NDA μέχρι 2 Αυγούστου, όταν θα είμαστε σε θέση να αποκαλύψει τις νέες πληροφορίες.
Christian Lichtner: Θα υπάρξει ένα κλειστό beta. Μπορώ να πω ότι. Εμείς σίγουρα θα έχει αυτό.Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μας να πάρει πληροφορίες από τους ανθρώπους. Ξέρετε, θέλουμε μόνο να βάλει ένα παιχνίδι εκεί έξω, όταν έχει κάνει. Για παράδειγμα, όταν World of Warcraft''''είχε πραγματικά μεγάλη beta του, όλοι πίστευαν ότι ήταν τρέλα. Ήταν σαν "Ποιος θα αγοράσει αυτό το παιχνίδι; Οι άνθρωποι έχουν το παίζετε δωρεάν για μήνες! "Και το μόνο που έκανε ήταν να κάνουν το παιχνίδι καλύτερα. Έχουμε ανάγκη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι και δίνοντας απάντηση, έτσι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι καλύτερα.

Όταν δεν το Diablo 3 beta ξεκινήσει ;

Το Diablo 3 beta αναμένεται να ξεκινήσει το 3ο τρίμηνο του 2011, εδώ είναι επίσης ένα σχόλιο για το Diablo 3 Ξεκινήστε βήτα από Mike Morhaime, 9 Μαΐου 2011.
"
Το 3ο τρίμηνο αναφοράς στη σημερινή έκκληση του κερδίζει ήταν ένα ημερολογιακό τρίμηνο, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε με στόχο να ξεκινήσει το Diablo III beta μεταξύ 1ης Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για τρέχουσα στόχος μας, και φυσικά ότι μπορεί να αλλάξει η ανάπτυξη συνεχίζεται.
Thomas T: D3 ανάπτυξη συνεχίζει να πηγαίνουν καλά, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι ... Ανυπομονώ να μοιράζονται περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το παιχνίδι, και την επερχόμενη beta μας, κατά την επόμενη κλήση συνδιάσκεψης. "

Πώς να μπει στο Diablo 3 Beta ;

Επί του παρόντος ο μόνος τρόπος για να μπει σε Diablo 3 δοκιμές beta είναι μέσω battle.net opt-in χαρακτηριστικό, διαβάστε εδώ το πώς.
"
Αν επιλεγεί μέσω του βήτα opt-in δεν υπάρχει εμπλέκονται κλειδί, και βήτα πρόσβαση automagically θα προστεθούν στο λογαριασμό σας Battle.net. Θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει για αυτό.
Το  SC2 βήτα FAQ  έχει αρκετά ένα κομμάτι του πληροφορίες που είναι ακόμα χρήσιμο για τη διαδικασία εγγραφής beta:
Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζει βήτα σχετίζονται με απάτες. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε e-mail που ισχυρίζεται ότι έχετε επιλέξει από το opt-in, μην κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τους συνδέσμους, απλά πήγαινε στο  http://www.battle.net , συνδεθείτε, και μπορείτε να δείτε αν έχετε έχουν επιλεγεί. Διαφορετικά, τυχόν προσφορές δεν πρέπει να απαιτεί περισσότερο από μια απάντηση e-mail, και θα περιλαμβάνει ένα βήτα κλειδί απευθείας στο e-mail (και πάλι μπορείτε να πάτε απευθείας στην  http://www.battle.net  να το υποστηρίζουν).

Πώς μπορώ να εγγραφώ για το Diablo III Δοκιμή Beta;

Θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό battle.net σας και να δημιουργήσετε ένα βήτα προφίλ.
"
Για να είναι επιλέξιμα για συμμετοχή σε μελλοντικές δοκιμές beta, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια βήτα προφίλ. Μια beta προφίλ είναι ένα στιγμιότυπο της τρέχουσας προδιαγραφές του συστήματός σας. Περιλαμβάνει τις πληροφορίες που πόση μνήμη RAM έχετε, διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών και τον οδηγό σας, καθώς και άλλες πληροφορίες για το σύστημά σας. Έχουμε συλλέξει τις πληροφορίες αυτές για να εξασφαλίσει ότι θα είμαστε σε θέση να δοκιμάσουν τα παιχνίδια μας σε ένα ευρύ φάσμα και τη διανομή των συστημάτων.

Πώς να πάρει Diablo 3 βασικούς βήτα ;

Είτε από battle.net opt-in, διαγωνισμούς ή BlizzCon Goody σακούλα όπου έχετε μια αλλαγή για να μπει στο Diablo 3 beta.
"
Γενικά, εάν ένα γλύκισμα σακούλα ήταν να περιέχει βήτα κλειδί, είναι ακαθόριστα. Στο παρελθόν έχουμε ποτέ δεν ανακοίνωσε τι το κλειδί θα χρησιμοποιηθεί για όσο εμείς, γενικά, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τον εαυτό μας μέχρι να έρθει η ώρα να κοπάδι τους σε μια επερχόμενη beta. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούν για ένα σκοπό ή μια άλλη, ανάλογα με την εξέλιξη timelines.If το ενδιαφέρον σας είναι στο Diablo III, τότε θα σύστηνα ιδιαίτερα φοιτούν BlizzCon του τρέχοντος έτους.
Τώρα Bashiok ήθελα να επιστήσω την δήλωση του πίσω, και λέει παρερμηνείες της σχετικά με την Beta κλειδί, πως πάντα την ίδια στιγμή που κρατά την πόρτα ανοιχτή.
"
Blizzard Παράθεση:
Νομίζω ότι η διατύπωση στην αρχική θέση μου πήρε μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ήμουν υπαινίχθηκε ότι οποιαδήποτε περιλαμβάνονται κλειδί beta θα ήταν αναμφίβολα να χρησιμοποιηθεί για ένα Diablo III βήτα.
Αυτό δεν ήταν πρόθεσή μου, και όπως είπα και κάθε beta κλειδί δίνουμε έξω σε αυτές τις κάρτες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σκοπό που κρίνονται αναγκαίες. Αν την οργή του Lich King beta είναι ακόμη σε εξέλιξη μετά BlizzCon και θέλουμε περισσότερο δοκιμαστές, τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το αν θέλαμε.
Αρχική θέση μου ήταν μόνο να πω ότι ανεξάρτητα από το τι είναι μια βήτα κλειδί χρησιμοποιείται για την, θα πρέπει να εξακολουθεί να παραστεί καθώς δεν θα είναι απογοητευμένοι.

Diablo III έκδοση Beta Ανακοίνωση Ημερομηνία;

Όταν δεν το Diablo 3 beta ξεκινήσει;
"
Blizzard Quote:
Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, κοινές, υπονοούμενα, ή αλλιώς φανταστεί. Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να έχουν ημερομηνίες στους υπολογιστές τους, τα οποία κάποιος στην εταιρεία τους, που αποτελείται, κανένας από αυτούς δεν έχουν τίποτα για να τους εκτός από την εργασία καλύτερα-υποθέτω. Αυτό είναι το πώς το παιχνίδι βίντεο προ-παραγγελίες.
... Δεν υπάρχει τυπική ανακοίνωση-να αποδέσμευσης τύπο.

Diablo 3 Χαρακτηριστικά Beta & Battle.net

Αναμένεται ότι όλα τα Diablo 3 χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν πριν από την beta ξεκινά συμπεριλαμβανομένων των μυστικών χαρακτηριστικό battle.net, που αναμένεται να είναι το Diablo 3 σύστημα οίκο δημοπρασιών.
"
Θα ανακοινώσουμε όλα τα συστήματα παιχνιδιού αν και πριν από την Beta, οπότε υπάρχουν μερικά πράγματα που κατευθύνονται, στο βαθμό που αποκαλύπτει πάει.
Ενώ beta θα είναι προφανώς πολύ διασκεδαστικό, θα πρέπει να σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε και να βοηθήσει δοκιμή, αυτό θα είναι μόνο ένα μικρό μέρος του όλο το παιχνίδι. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ξέρουν τα πάντα, αλλά είμαστε πραγματικά προσπαθούν να διατηρήσουν την έκπληξη και δέος (που ελπίζουμε ότι θα έρθει με την εξερεύνηση Diablo III) όσο το δυνατόν περισσότερο.

Diablo 3 Beta Συχνές ερωτήσεις

Το Diablo 3 Beta Συχνές ερωτήσεις έρχονται σύντομα, μείνετε συντονισμένοι. Κατά πάσα πιθανότητα είναι τόσο  SC2 beta Συχνές ερωτήσεις

Diablo 3 ανατροφοδότηση beta:

"
Ε: Blizzard ήταν πάντα μεγάλη να εμφανίσει τα παιχνίδια για τους ανθρώπους σε πρώιμο στάδιο και είμαι ενδιαφέρονται για αυτή την ιδέα. Πιστεύετε ότι υπάρχουν κίνδυνοι από τα παιχνίδια που δείχνει στους ανθρώπους νωρίς; Ποια είναι η φιλοσοφία σας πίσω από αυτό;
Jay Wilson:  Υπάρχει μόνο ένας κίνδυνος - αυτό πρόκειται να ακούγεται snarky - αλλά υπάρχει μόνο ένας κίνδυνος για το εγώ σας. Αν το παιχνίδι σας είναι καλή τότε οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν ότι είναι καλό. Εάν δεν είναι καλό, τότε θα πρέπει να μάθουν από αυτό και να το βελτιώσουμε. Πολλές φορές νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να δείξουν το παιχνίδι τους νωρίς. Είναι κάτι που ορισμένοι συμπλέκτη κοντά στα στήθη τους - δεν θέλουν κάτι που τους παραμορφώνει. Μπορώ να κατανοήσω αυτό, αλλά το θέμα είναι - οι παίκτες να θυμάστε μόνο το τελευταίο πράγμα που τους έδειξε. Έτσι, αν τους δείξουμε κάτι και είναι σαν "Θεέ μου που ήταν φρικτή», τότε θα πάτε: «Ω Χριστέ μου, τότε ας πάμε πίσω και να το βελτιώσουμε". Αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρετε γιατί, τουλάχιστον τώρα έχετε κάποιες πληροφορίες.''
Ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμούν πράγματι ένα πραγματικά μεγάλο παράθυρο προτού να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι είναι γιατί θέλουμε πολύ ανάδραση? Θέλουμε να ακούσουμε αυτό που οι άνθρωποι όπως και δεν μου αρέσει γι 'αυτό? Θέλουμε να τους δώσει αρκετές ευκαιρίες για να παίξει αυτό πριν την απελευθέρωση. Έχουμε παίξει τα παιχνίδια μας συνεχώς πριν τους αφήσουν ελεύθερους? Που τους δίνουμε με τις άλλες ομάδες ανάπτυξης και παίρνουμε ανατροφοδότηση. Κάνουμε πολύ μεγάλη συντελεστές βήτα και άλφα που περιλαμβάνουν πολλούς ανθρώπους - όχι μόνο από το fanbase, αλλά από την βιομηχανία παιχνιδιών στο σύνολό του. Παίρνουμε πολλά άλλα σχεδιαστές παιχνιδιών παιχνίδια μας - μήνες και μήνες πριν την έκδοση - και θα έλεγα, να δούμε την επιτυχία της Blizzard παιχνίδια. Εάν πιστεύετε άλλες εταιρείες είναι ο κίνδυνος, μια κακή ιδέα ... προφανώς δεν είναι, γιατί έχουμε κάνει πολύ καλά σε αυτό το μέτωπο.

Τι θα συμβεί μετά το Diablo 3 δοκιμή beta;

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά.

Πώς θα ξέρω αν έχω επιλέξει ως Diablo 3 beta tester ?

Θα γνωρίσετε από χιονοθύελλα που έχουν επιλεγεί ως Diablo 3 δοκιμές beta, για να βεβαιωθείτε ελέγξετε beta opt-in σας ρυθμίσεις στο battle.net. Παρακαλούμε επίσης να διασφαλίζει ότι είναι το πραγματικό τομέα battle.net που επισκέπτεστε.

Πού να κατεβάσετε Diablo 3 Beta;

Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να κάνετε λήψη Diablo 3 beta.

Που να πάρει Diablo 3 beta demo ;

Επί του παρόντος δεν υπάρχει demo του Diablo III beta, και δεν θα υπάρχει πιθανότατα να είναι οποιαδήποτε.

Μπείτε στο Diablo 3 beta μέσω fansites ή διαγωνισμούς;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι d3 τοποθεσίες ανεμιστήρας θα τρέχει διαγωνισμούς όπου οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κερδίσουν ένα βήτα κλειδί.Θα σας ενημερώσουμε αν θα εκτελέσετε μια beta διαγωνισμό κλειδί.

Diablo 3 απάτες βήτα;

Πώς να αποφύγετε βήτα απάτες σε Diablo 3 και πλαστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι να πάντα να ελέγξει, όπου το αρχικό μήνυμα προέρχεται από την, για να βεβαιωθείτε συνδεθείτε με battle.net σελίδα του λογαριασμού σας. Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία απάτες, youtube, ιστοσελίδες, rapidshare κατεβάσετε το Diablo 3, μείνετε μακριά από τις περιοχές αυτές.

Hacks & Cheats στο Diablo 3 Beta ;

Οποιαδήποτε μορφή απατεώνες και αμυχές στο Diablo 3 beta δεν θα γίνει ανεκτή και θα πάρει το λογαριασμό σας απαγορευτεί από την Blizzard Entertainment. Δεδομένου ότι όλα θα πάνε μέσω των διαύλων γνωστή battle.net από Diablo 2 όπως maphack, συντάκτες χαρακτήρα, συντάκτες στοιχείο και mods θα σας πάρει απαγορευτεί.

Diablo 3 αναφορά σφαλμάτων;

Όταν το Diablo 3 beta ξεκινήσει θα υπάρξει ένα εργαλείο, eighter εντός του παιχνιδιού ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να αναφέρουν τυχόν σφάλματα για να Blizzard.

Diablo 3 δοκιμές alpha;

Δεν είναι πολύ γνωρίζουμε για δοκιμή άλφα-σης στο Diablo III, εκτός από ότι είναι για τον φίλο και οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.