Η HTC ανακοινώνει το HTCdev

Η εταιρεία HTC, παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και τη σχεδίαση φορητών συσκευών, ανακοινώνει το HTCdev, ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τους developers mobile εφαρμογών, με εργαλεία, πόρους και μια κοινότητα. 

Η HTC ανακοίνωσε επίσης το HTC OpenSense SDK, που θα επιτρέψει στους developers να ενσωματώσουν καινοτομίες υλικού και λογισμικού στα κινητά της HTC, ώστε να αναπτύξουν με τον βέλτιστο τρόπο mobile εφαρμογές. Με τη διάθεση του HTCdev, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα HTCPro που λανσαρίστηκε το προηγούμενο έτος, η HTC δημιουργεί ένα δίκτυο πόρων ικανό να βοηθήσει τους developers και τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες της αγοράς φορητών συσκευών.

«Η HTC είναι μία εταιρεία που διαθέτει μηχανικούς που δουλεύουν με πάθος για τις δυνατότητες που ανοίγονται στη βιομηχανία των φορητών συσκευών, με στόχο την ανάδειξη της επιλογής μέσα από την καινοτομία», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC. «Πιστεύουμε στη διαφάνεια και στη δύναμη της φαντασίας που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την καινοτομία και νιώθουμε ενθουσιασμένοι που το HTCdev θα διαθέσει νέα εργαλεία στους developers mobile εφαρμογών, βοηθώντας τους να επενδύσουν σε νέες εμπειρίες στις φορητές συσκευές».

Το πρόγραμμα HTCdev θα υποστηρίξει τους developers σε ολόκληρο τον πλανήτη, από τους ιδιώτες μέχρι τις μεγάλες επιχειρήσεις. Η νέα ιστοσελίδα του προγράμματος, www.HTCdev.com, θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι του 2011 και θα περιέχει μία εκτενή βιβλιοθήκη πόρων με εκπαιδευτικά εργαλεία, συμβουλές βελτιστοποίησης, αναλυτικά έγγραφα και επιλογές υποστήριξης. Η ιστοσελίδα θα προσφέρει επίσης ένα κανάλι για επικοινωνία των χρηστών με την HTC, για συνεχείς επενδύσεις και βελτιώσεις στο σύνολο εργαλείων ανάπτυξης και στους πόρους του προγράμματος.

Η βασική προσφορά του προγράμματος θα είναι το HTC OpenSense SDK, που θα επιτρέψει στους developers εφαρμογών για Android, να εκμεταλλευτούν σε μεγαλύτερο βαθμό την εμπειρία του HTC Sense 3.0. Στο πλαίσιο αυτό θα διατεθούν επίσης περιβάλλοντα ανάπτυξης εφαρμογών και δείγματα κώδικα για την οθόνη 3D και τη γραφίδα του Tablet. 
Το HTC OpenSense SDK θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τη διάθεση της νέας ιστοσελίδας HTCdev.com, και θα δέχεται τακτικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις βασισμένες στα σχόλια της κοινότητας προγραμματιστών. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν το www.HTCdev.com σήμερα και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική ειδοποίηση όταν διατεθεί το HTC OpenSense SDK.



Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.