Ρεκόρ προπαραγγελιών για το Samsung Galaxy SII

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δεχθεί κάτι περισσότερο των 3 εκατομμύριων προπαραγγελιών του νέου της «έξυπνου» κινητού Galaxy S II, δηλαδή ποσότητα δεκαπλάσια των παραγγελιών που έγιναν στη χώρα παραγωγής του, Νότιο Κορέα. 

Τα νούμερα που ανακοίνωσε η εταιρεία αφορούν μέχρι και τα τέλη του προηγούμενου μήνα, όμως αναμένεται να συνεχίζουν να αυξάνονται μιας και έχουν συναφθεί συμφωνίες με πάνω από 140 πάροχους κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 120 χώρες, σε ολόκληρη την υφήλιο. 

Την προηγούμενη μάλιστα βδομάδα, ανακοινώθηκε ότι στη Νότιο Κορέα ο αριθμός των παραγγελιών για το εν λόγω μοντέλο ξεπέρασε τις 120.000 σε διάστημα μόνο 3 ημερών, τριπλάσια νούμερα από εκείνα του αμέσως προηγούμενου μοντέλου, τον περσινό Ιούνη. 

Το Galaxy S II προς το παρών θεωρείται ως το γρηγορότερο «έξυπνο» κινητό στην αγορά, αφήνοντας πίσω και τον άμεσο ανταγωνιστή HTC. Η ζήτηση αναμένεται να μειωθεί μόλις κυκλοφορήσουν και από τις υπόλοιπες εταιρείες συσκευές με διπύρηνο επεξεργαστή, που και πάλι το κινητό της Samsung χάρη στις διαστάσεις του θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθουν στην τεράστια παγκόσμια ζήτηση. Προς το παρόν διατίθεται στη Νότιο Κορέα και σε ορισμένες ακόμα, στην Ελλάδα αναμένεται στα μέσα αυτού του μήνα.



Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.