Καλοκαίρι το Pro Cycling Manager


Το Pro Cycling Manager: Tour de France 2011, η πιο πρόσφατη έκδοση της δημοφιλούς σειράς, αποκαλύφθηκε χθες από την Focus Home Interactive, η οποία δημοσίευσε και μια σειρά από υπέροχα screenshots για να το γιορτάσει.

Ο τίτλος αυτός διαθέτει μια βελτιωμένη 3D engine και αποκτά τη δυνατότητα να απεικονίζει με περισσότερο ρεαλισμό τις διαδρομές, καθώς και νέα μοντέλα ποδηλατών που αντικατοπτρίζουν με μεγάλη ακρίβεια το σώμα και το στυλ κάθε αγωνιζόμενου. Βέβαια, το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού εξακολουθεί να είναι το κομμάτι της διαχείρισης των αγώνων και γι’ αυτό γίνεται πιο λεπτομερές από κάθε άλλη φορά.

Το use interface έχει βελτιωθεί αρκετά, για να μπορείτε να διαχειρίζεστε πιο πρακτικά τις ποικίλες πληροφορίες, ενώ οι αντιδράσεις των ποδηλατών και των χορηγών στις αποφάσεις σας είναι πολύ αληθοφανείς και λογικές. Η διαχείριση των χρηματικών ποσών από τους χορηγούς έχει πιο πλούσιες επιλογές και η απόδοση κάθε ποδηλάτη επηρεάζει το μισθολόγιο και τις προτάσεις αυτών των χορηγών. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε επίσης τη βελτιωμένη AI που κάνει τον ανταγωνισμό πιο έντονο, με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Το Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 θα συνοδεύεται από τον απαραίτητο editor, που θα επιτρέψει στους δημιουργικούς παίκτες να σχεδιάσουν τη διαδρομή των ονείρων τους. Ο editor έχει ανανεωθεί με πολλά αντικείμενα για το περιβάλλον και νέα ειδικά εφέ για την καλύτερη αναπαράσταση κάθε αγώνα. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.