Επανέρχεται το PlayStation Network


Κοντεύει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η Sony "κατέβασε το διακόπτη" του PlayStation Network, έπειτα από την επίθεση hackers στους servers της εταιρείας, φαίνεται όμως ότι ηπεριπέτεια των χρηστών του PlayStation έφτασε στο τέλος της.

Η Sony ανακοίνωσε τη σταδιακή έναρξη λειτουργίας του δικτύου που αριθμεί πάνω από 77 εκατομμύρια χρήστες. Σε πρώτη φάση, όλα τα συνδεδεμένα PS3 θα πρέπει να αναβαθμιστούν στο firmware 3.61, το οποίο ήδη διατίθεται. Επιπλέον, οι κάτοιχοι PS3 θα κληθούν να αλλάξουν το password με το οποίο κάνουν login στο δίκτυο.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Kazuo Hirai της Sony, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει για άλλη μια φορά συγνώμη για την αναστάτωση. Η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες και τις λεπτομέρειες του "Welcome Back Program", σε μια προσπάθεια να αποζημιώσει τους χρήστες για την πολυήμερη ταλαιπωρία.

Η λειτουργία του PlayStation Network έχει ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και αναμένεται να καλύψει όλες τις χώρες μέσα στις επόμενες ώρες/ημέρες.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.