Google Wallet: H υπηρεσία της Google για τις πληρωμές μέσω κινητών

Η Google στην αυριανή της ανακοίνωση, θα παρουσιάσει την υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων με την ονομασία Google Wallet. Το όνομα αυτό έχει διαρρεύσει ήδη μέσω τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών, χαλώντας την έκπληξη της Google.
​Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναμενόταν εδώ και πολύ καιρό ενώ είχε προκαλέσει διάφορες συζητήσεις. Όπως φαίνεται από τα memo που διέρρευσαν το Wallet θα είναι διαθέσιμο στο κοινό προς το τέλος του καλοκαιριού.
Οι πληρωμές μέσω της νέας υπηρεσίας θα γίνονται με τον απλούστερο τρόπο μέσω του κινητού σας, και ασύρματα, με τον χρήστη να πρέπει απλώς να ενεργοποιήσει την πληρωμή στο αντίστοιχο μηχάνημα, όπως με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Αρχικά θα υπάρξει ένα χρονικό δοκιμαστικό διάστημα για την υπηρεσία, όπου ορισμένα επιλεγμένα καταστήματα στις Η.Π.Α. θα συμμετέχουν, για να επιλυθούν οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να υπάρξουν.
Η ανακοίνωση θα γίνει επίσημα στη Νέα Υόρκη, και βεβαίως το Google Wallet θα βασίζεται σε συσκευές Android, χρησιμοποιώντας NFC [Near-Field Communications], για την μετάδοση δεδομένων σε μικρές αποστάσεις.

Πηγή:CNET.com





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.