Αποκαλύψεις για το ΤΙΤΑΝ


Επτασφράγιστο μυστικό ήταν μέχρι σήμερα το Titan, το next-gen MMO που σχεδιάζει η Blizzard, ένα project για το οποίο ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά. Μέχρι σήμερα…
Αποκλειστικές δηλώσεις στο PCMaster καθιστούν σαφές ότι η επιλογή του ονόματος «ΤΙΤΑΝ» δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού η Blizzard έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον γνωστό ελληνικό όμιλο παραγωγής και διακίνησης τσιμέντου, την ομώνυμη «ΤΙΤΑΝ» η οποία θα δράσει ως τεχνικός σύμβουλος. Ο λόγος; Πολύ απλά, το παιχνίδι θα έχει να κάνει με… κατασκευές.

Στο πραγματικά επαναστατικό MMO, δεν θα υπάρχουν μάχες, αλλά οι χαρακτήρες θα εξελίσονται μέσω crafting. Μέχρι στιγμής, οι κλάσεις που έχουν ανακοινωθεί, συνδέονται άμεσα από το υλικό στο οποίο κάνουν specialize (τσιμέντο, χάλυβας, κτλ) και κάθε μια θα έχει αντίστοιχα τα skills που απαιτούνται για την κατασκευή μικρών/μεγάλων έργων. Το ΤΙΤΑΝ θα δίνει μεγάλη έμφαση στο crafting για σκυρόδεμα και θα προωθεί πολύ το co-op play. Οι παίκτες θα μπορούν να σχηματίζουν μεγάλες ομάδες (συντεχνίες), που θα αναλαμβάνουν την μελέτη και οικοδόμηση τεράστιων κτιρίων. Οι end-content αποστολές μάλιστα,  θα περιλαμβάνουν την κατασκευή γηπέδων, αεροδρομίων κτλ.
Mέσω εκπροσώπου, η Blizzard ανακοίνωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι το ΤΙΤΑΝ θα παρασύρει το κοινό των ΜΜΟ, δεν έχουμε αμφιβολία για αυτό. Κι αυτό θα γίνει, επειδή είναι παιχνίδι της Blizzard και έχουμε κερδίσει την αιώνια πίστη και αφοσίωση των παικτών μας, σε σημείο να μπορούμε να κάνουμε τόσο τολμηρές κινήσεις!». Αντίστοιχα, από την ελληνική ΤΙΤΑΝ, στάλθηκε η εξής δήλωση: «Δεν περιμέναμε τέτοια συνεργασία, καθώς είναι μια αγορά που ξεφεύγει πολύ από τις ειδικότητές μας. Ως σύμβουλοι όμως, θα προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας ώστε να υπάρχει ρεαλισμός στο νέο παιχνίδι. Δεχόμαστε με χαρά και τιμή τη Blizzard στη χώρα μας και περιμένουμε να ανοίξει ειδικό παράρτημα, με τα κεντρικά γραφεία να ανοίγουν σύντομα στον Χολαργό».
Είναι μια θεότρελη ιδέα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά αν κάποιος μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο, αυτός ο «κάποιος» είναι μόνο η Blizzard.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.