Ετοιμάζει έκδοση tablet για τα Windows 8 η Microsoft


Ετοιμάζει έκδοση tablet για τα Windows 8 η Microsoft
Φήμες θέλουν την Microsoft να εργάζεται ήδη σε έκδοση τωνWindows 8 για συσκευές tablet την οποία θα δούμε για πρώτη φορά τοδεύτερο τρίμηνο του έτους. Μέχρι στιγμής ο γίγαντας του software δεν έχει ανακοινώσει επίσημα όχι μόνο την έκδοση tablet για τα Windows 8, αλλά ούτε ότι εργάζεται για τα Windows 8.
Η ίδια πηγή που έδωσε την παραπάνω πληροφορία αναφέρει ότι το user interface θα κινηθεί σε ανάλογες με την επιτυχημένη λύση της Apple, προσπαθώντας όχι μόνο να το αντιγράψει, αλλά να το εξελίξει. Παρά το ότι η εταιρεία έχει καθυστερήσει υπερβολικά πλέον να μπει στην αγορά των tablets είναι σίγουρα μια αγορά με την οποία ασχολείται. Πέρυσι αναγκάστηκε να σταματήσει το δικό της tablet με όνομα Courier μαις και το λογισμικό που έφερε η συσκευή δεν ήταν ανταγωνιστικό, αφού δεν ήταν optimized για χρήση σε τέτοιες συσκευές. Από την άλλη πλευρά τα ιδιαίτερα επιτυχημένα Windows 7 δεν έχουν έκδοση για tablet, παρά μόνο ένα πακέτο που βοηθά χρήστες με οθόνες αφής και σίγουρα δεν θεωρείται ως optmized για συσκευές tablet κάτι τέτοιο.

Η Microsoft μάλλον έχει πάρει αρκετά σοβαρά αυτή την αγορά και αν δούμε τον ζήλο που είδαμε στην εξέλιξη των Windows Phone 7, τότε η αγορά θα αποκτήσει μια ακόμα ενδιαφέρουσα λύση για συσκευές tablet. Σίγουρα θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την όποια παρουσίαση γίνει το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.